سیدنی

/sidni/

فرهنگ فارسی

شهر و بندر معتبریست در جنوب شرقی استرالیا مرکز ایالت گال جدید جنوبی ویلز نو در ساحل اقیانوس کبیر دارای ۲۹۳۶٠٠٠ تن جمعیت و آن از بزرگترین مراکز صنعتی و تجاری استرالیا میباشد .

دانشنامه عمومی

سیدنی ( به انگلیسی: Sydney ) بزرگ ترین شهر کشور استرالیا و قاره اقیانوسیه و نیز مرکز ایالت نیو ساوت ولز می باشد. این شهر با جمعیتی بیش از ۵ میلیون نفر، بر کرانه های شرقی استرالیا و در سواحل اقیانوس آرام قرار دارد. [ ۱] سیدنی نماد کشور استرالیا و شهری است با جذابیت های بی شمار که ۲۱۸ سال از زمان تأسیس آن می گذرد. این شهر که در جنوب شرقی استرالیا واقع شده، اولین مکانی است که بیشتر جهانگردان در بدو ورود به استرالیا به آن پا می گذارند.
سیدنی سرشار از تنوع است و ساکنان آن عمدتاً از پیشینه مختلف قومی، نژادی و فرهنگی برخوردارند. در هر گوشه ای از سیدنی، می توان ردپایی از فرهنگ های گوناگون را مشاهده کرد که در کنار جاذبه های طبیعی، مراکز تفریحی، پارک های ملی و حفاظت شده، موزه ها و گالری های هنری باعث شهرت جهانی شهر شده اند. سیدنی مرکز ایالت نیو ساوت ولز است. شهر سیدنی، بسیار گسترده و بزرگ است و شامل ۷۰۰ محلّه می شود. در طول زمان، به تدریج هر یک از این محله ها مکان تجمع مهاجرین کشور خاصی شده است. همچنین یکی از جاذبه های مهم طبیعی این منطقه وجود زیستگاه کانگورو است که به تنوع و زیبایی جانوری طبیعت این منطقه از استرالیا می افزاید.
آب و هوای سیدنی در مناطق مختلف متفاوت است اگر چه در بیشتر مواقع آب و هوای آن معتدل است. در سیدنی میزان بارش باران نسبت به مراکز ایالت های دیگر بیشتر است. بارش باران در تمام طول سال در این شهر وجود دارد و متوسط بارش در تابستان بیش از زمستان است. در سیدنی در حدود ۱۵۰ روز از سال باران می بارد و پر باران ترین ماه ها آوریل و ژوئن هستند. دمای هوا در زمستان ( ماه ژوئن و ژوئیه ) به ندرت به کمتر از ۵ درجه می رسد. همچنین در سیدنی نسیم های خنک دریایی نیز می وزد.
اغلب ساکنان سیدنی با اتومبیل و از طریق آزادراه ها، خیابان ها و بزرگراه ها تردد می کنند. مهم ترین مسیر حرکت در مناطق شهری، سیستم تردد خیابانی می باشد. اتوبوس، قطار و قایق هایی به نام فری نیز، بخش وسیعی از حمل و نقل مسافران را برعهده دارند.
قطارهای سیدنی توسط خط آهن شهری ( سیتی ریل ) ، که وابسته به دولت محلی ایالت نیو ساوت ولز است، اداره می شوند. قطارهای برون شهری در حومهٔ شهر تردد کرده، سپس در یک ترمینال زیرزمینی که در بخش تجاری مرکز شهر قرار دارد، به یکدیگر ملحق می شوند. پس از المپیک سال ۲۰۰۰، کارایی سیتی ریل به طرز قابل توجهی تنزل یافت. در سال ۲۰۰۵، سیتی ریل برنامهٔ کاری تجدید نظر شده ای ارائه داد و رانندگان بیشتری استخدام کرد. همچنین طبق برنامه ریزی های انجام شده، طرح زیر ساختی بزرگی نیز با نام طرح خطوط بدون ترافیک یا Clearways تا سال ۲۰۱۰، به اتمام خواهد رسید.
عکس سیدنیعکس سیدنیعکس سیدنیعکس سیدنیعکس سیدنیعکس سیدنی

سیدنی (بازیکن فوتبال). سیدنی راشل دا سیلوا ژونیور ( پرتغالی: Sidnei Rechel da Silva Júnior؛ زادهٔ ۲۳ اوت ۱۹۸۹ ) که به صورت ساده با نام سیدنی شناخته می شود، بازیکن فوتبال اهل برزیل است.
از باشگاه هایی که در آن بازی کرده است می توان به اینترناسیونال، بنفیکا، بشیکتاش، اسپانیول، دپورتیوو لاکرونیا و رئال بتیس اشاره کرد.
عکس سیدنی (بازیکن فوتبال)
این نوشته برگرفته از سایت ویکی پدیا می باشد، اگر نادرست یا توهین آمیز است، لطفا گزارش دهید: گزارش تخلف

دانشنامه آزاد فارسی

سیدْنی (Sydney)
سیدْنی
سیدْنی
سیدْنی
سیدْنی
بندر اصلی و مرکز ایالت نیوساوت ویلز استرالیا، در ساحل جنوب شرقی پورت جکسون، با ۴,۲۵۰,۱۰۰ نفر جمعیت (۲۰۰۳). مرکز فرهنگی است و صنایع متنوعی دارد. برخی از فعالیت های اقتصادی آن عبارت اند از امور مالی، پالایش نفت، الکترونیک، و ساخت تجهیزات علمی، مواد شیمیایی، پوشاک، و مبلمان ـ نهادهای آموزشی و فرهنگی مهمی دارد، ازجمله دانشگاه مکوئاری (۱۹۶۴)، دانشگاه نیوساوت ویلز (۱۹۴۸)، دانشگاه سیدنی(۱۸۵۰)، نگارخانۀ هنری نیوساوت ویلز (۱۸۷۴)، موزۀ استرالیا (۱۸۲۷)، و کتابخانۀ ایالتی سیدنی، که ۴هزار جلد کتاب دارد. کاپیتان جیمز کوک در ۱۷۸۸ به بخش جنوب شرقی استرالیا وارد شد و آن جا را به مالکیت بریتانیا درآورد و نیوساوت ویلز نامید. براساس گزارشات او بود که دولت امریکا تصمیم گرفت تبعیدگاه مزبور را در سیدنی تأسیس کند. اگرچه این شهر در ابتدا به منزلۀ تبعیدگاه زندانیان بنا شد، تا ۱۸۰۰ به یک بندر تجاری تبدیل شد و در ۱۸۲۰ گندم و پشم مهم ترین اقلام صادراتی آن بود. پیش از ورود اروپائیان به سیدنی، افراد بومی در آن سکونت داشتند. اطلاعات چندانی در مورد شیوۀ زندگی و فرهنگ این بومیان در دست نیست، زیرا بسیاری از آنان پس از ورود اروپائیان (۱۸۷۷) کشته یا از زمین های خود رانده شدند. در دهه های پس از کشف طلا در دهۀ ۱۹۵۰ در ایالت نیوساوت ویلز، سیدنی به شهری ثروتمند مبدل شد. صنایع تولیدی پس از جنگ جهانی دوم در این شهر اهمیت یافت و تولیدات داخلی جای کالاهای وارداتی انگلیسی را گرفت. به سبب این که سیدنی شهری مهاجرپذیر است، دارای اقوام نژادی و فرهنگ های متنوعی است. این شهر مرکز مهم گردشگری است و هر سال گردشگران بسیاری از آن دیدن می کنند. پس از برگزاری باشکوه مسابقات المپیک ۲۰۰۰ سیدنی بر شهرت شهر افزوده شد.

پیشنهاد کاربران

دانشگاه نیو ساوث ولز
دانشگاه نیو ساوت ولز
دانشگاه نیو ساوز ولز
هر چیز ساییدنی ، هر جسم سختی که بتوان بر هم مالش داد رجوع شود به ساییدن
ساییدن دو جسم سخت بر یکدیگر مانند سنگ آسیا
پایتخت استرالیا ، نام شهری است در استرالیا
هر چیز ساییدنی ، هر جسم سختی که بتوان بر هم مالش داد رجوع شود به ساییدن
ساییدن دو جسم سخت بر یکدیگر مانند سنگ آسیا

بپرس