سید مجید حسینی

پیشنهاد کاربران

سید مجید حسینی نویسنده، روزنامه نگار، استاد دانشگاه و فعال رسانه ای اهل ایران است. او دکترای علوم سیاسی از دانشگاه تهران دارد و استادیار همین رشته در دانشگاه تهران است. حسینی در دی ماه ۱۳۹۲ از سوی شهاب مرادی به عنوان مدیر مؤسسهٔ نشر شهر منصوب شد، و در سال ۱۳۹۴ به سمت مدیر عامل باغ کتاب تهران انتخاب گردید.
...
[مشاهده متن کامل]

مجید حسینی در جریان انتخابات ریاست جمهوری ۱۳۸۴، رئیس کمیته محتوایی ستاد انتخاباتی محمدباقر قالیباف بود. حسینی تأسیس مرکز کانون های فرهنگ و اندیشه دانشگاه ها ( کفا ) ، سمت های مشاور امور جوانان و مشاور امور رسانه ای شهردار تهران و مدیریت گروه مجلات همشهری را نیز در زمان قالیباف در کارنامه دارد.
وی قبل از ورود به عرصهٔ رسانه ای در دههٔ ۱۳۷۰، مؤسس یکی از کانون های فعالیت دانشجویی به نام «مرکز کانون های فرهنگ و اندیشه ( کفا ) » بود، که پس از آن همکاری با روزنامهٔ جام جم را آغاز کرد. در سال های بعد، پس از ورود به همکاری با شهرداری تهران مؤسسهٔ «شهریاران جوان» را تأسیس و جایگزین گروه مشاوران جوان که در دورهٔ شهرداری محمود احمدی نژاد ایجاد شده بود، نمود.
حسینی از مشاوران محمدباقر قالیباف بوده است و از سال ۸۸ تا ۹۱ مدیریت گروه مجلات همشهری را بر عهده داشته، در این دوره وی اقدام به راه اندازی مجلات متعدد از جمله: سینما ۲۴، همشهری داستان، دیجیتال، معماری، تاکسی، اتوبوس، همشهری مثبت، آشپزی مثبت، پایداری، تندرستی و… کرد. در دوره مدیریت سید مجید حسینی بر مجلات همشهری مجله «همشهری مثبت» به مدیر مسئولی وی به گروه مجلات همشهری اضافه شد که به ترویج مثبت اندیشی و آموزش تکنیک های موفقیت می پرداخت. همچنین وی توانست مجله دانستنیها را که سال ها بود منتشر نمی شد دوباره احیا و منتشر نماید. او در اردیبهشت ۱۳۹۱ از این سمت برکنار شد.
حسینی اخیراً به یکی از منتقدان جدی نظام آموزشی و کنکور و مافیای پزشکی در وزارت بهداشت در ایران بدل شده است. به عقیده او آموزش و پرورش در ایران، از حدود ۷۰ سال پیش تا کنون بدون هیچ تغییری باقی مانده و این سیستم تنها می تواند کارمند خوب تولید کند. آموزش و پرورش بستری شده برای یکسان سازی آدم ها، و این خوب نیست.
حسینی معتقد است مافیای پزشکی باعث شده در سیستم درمان مشکلات بسیاری به وجود بیاید و باعث توزیع نابرابر درآمد عظیم پزشکی در سیستم درمان شود. همچنین وی بر این باور است که ایران، بهشت پزشکان متخصص است چراکه درآمد سالیانه پزشکان متخصص در ایران بسیار فراتر از درآمد پزشکان متخصص در کشورهایی همچون آمریکا و کانادا است. وی در یک برنامه زنده صدا و سیما مدعی شد مافیای پزشکی، از بهبود و اصلاح آلودگی هوای تهران، جلوگیری می کند تا کسب درآمد کند.

سید مجید حسینیسید مجید حسینی
منابع• https://fa.wikipedia.org/wiki/سید_مجید_حسینی_(نویسنده)

بپرس