سید صدرالدین شریعتی

پیشنهاد کاربران

سید صدرالدین شریعتی رئیس سابق دانشگاه علامه طباطبایی ( از ۱۶ اسفند ۱۳۸۴ تا ۱۰ شهریور ۱۳۹۲ ) ، در مهر ماه سال ۱۳۸۴، حکم انتصاب خود را از وزیر علومِ وقت را دریافت کرد. ولی با آغاز کار دولت یازدهم، که به دلیل تفکرات رادیکال سنتی، کنار گذاشته شد. وی به ایجاد تغییرات در دانشگاه، به ویژه به اسلامی کردنِ آن معروف شده است.
...
[مشاهده متن کامل]

همچنین، برخی از دانشجویان و اساتید، مخالف، و خواستار برکناری او، و برخی دیگر هم، به عنوان موافق و حامی، خواستار ابقای وی بودند.
• شریعتی در دانشگاه تغییراتی ایجاد کرد و طرح تجمیع دانشگاه را پیگیری نمود. در چهار سال اول ریاست شریعتی بر دانشگاه علامه با ایجاد تغییراتی نظارت ها را افزایش داد. او با تغییراتی کلی در جو دانشگاه و بستن فضا به بهانهٔ اسلامی کردن دانشگاه، اعتراضات زیادی را برانگیخت. او با تفکیک بعضی از رشته ها، مقدمات تضعیف آن ها را فراهم کرد.
• یکی از این اقدامات قبولی تمامی پذیرفته شدگان آزمون سراسری دکتری در تکمیل ظرفیت سال ۱۳۹۱ ( قریب به ۲۰۰ پذیرش ) را پس از ثبت نام در دانشگاه از شبانه به پردیس پولی تغییر دادند که پیگیریهای دانشجویان از نهادهای مختلف نیز به جایی نرسید.
• در تابستان ۱۳۹۲ رئیس دانشگاه علامه طباطبایی در تصمیمی غیرمتعارف، در تعطیلات تابستانی بدون حضور استادان و دانشجویان و کادر امور اداری این دانشگاه، تعداد زیادی از کارکنان و دانشجویان دکترای این دانشگاه را به عضویت هیئت علمی دانشگاه درآورد و برخی دیگر از استادان ازجمله جواد کاشانی ( استاد حقوق ) را بازنشسته کرد. کاشانی؛ کاندیدای بالقوه ریاست آینده دانشگاه بود. مهرداد بذرپاش، نماینده کنونی مجلس و از چهره های نزدیک به دولت محمود احمدی نژاد، و طلوع ملاباشی، دختر معاون دانشجویی کامران دانشجو، وزیر علوم و تحقیقات در دولت احمدی نژاد و خواهر زاده حسین شریعتمداری مدیر مسول کیهان از جمله این افرادند.
• همچنین دو نفر از فرزندان شریعتی یعنی «سید حسام الدین شریعتی» و «نفیسه السادات شریعتی» در فاصله کمتر از دو ماه، به عنوان بورسیه به وزارت علوم معرفی شدند.
• در سال ۱۳۸۷ چهار تن از دانشجویان با شکایت شخصی شریعتی راهی زندان اوین شدند.
• رفتارها و سیاست های وی حتی مورد اعتراض بسیج دانشجویی قرار گرفت. بسیج دانشجویی دانشگاه با انتشار نامه ای خطاب به احمدی نژاد اعلام کرد:

سید صدرالدین شریعتی
منابع• https://fa.wikipedia.org/wiki/سید_صدرالدین_شریعتی

بپرس