سیاست روادید فلسطین

پیشنهاد کاربران

سیاست ویزا فلسطین به شرایط خاص ورود به سرزمین های فلسطینی اشاره دارد. هیچ شرایط ویزا برای اتباع خارجی به جز شرایطی که توسط سیاست روادید اسرائیل تحمیل شده است وجود ندارد.
دسترسی به کرانه باختری توسط دولت اسرائیل و دسترسی به غزه توسط حماس کنترل می شود. بازدیدکنندگانی که از طریق پل آلنبی - گذرگاه مرزی ملک حسین وارد می شوند و به کرانه باختری می روند، ممکن است یک مهر ورود به آنها داده شود که اجازه سفر فقط به مناطق تحت کنترل خودگردان فلسطین در کرانه باختری را می دهد.
...
[مشاهده متن کامل]

خروج از غزه از طریق گذرگاه بیت حانون به سمت اسرائیل هم نیازمند مجوز خروج از حماس و هم مجوز ورود از اسرائیل است. اسرائیل عمدتاً به کسانی که به دنبال مراقبت های پزشکی هستند، اما همچنین به برخی از بازرگانان، افرادی که در اسرائیل کار می کنند، و دانشجویان و ورزشکارانی که به خارج از کشور می روند، مجوز می دهد. ۲۵۰۰ نفر از ساکنان غزه از طریق گذرگاه بیت حانون در دسامبر ۲۰۱۹ وارد اسرائیل شدند خروج از گذرگاه مرزی رفح به مصر غیرقابل پیش بینی است و نیاز به مجوز قبلی از مقامات مصری دارد. این گذرگاه اغلب برای دوره های زمانی طولانی بسته می شود که در آن افراد قادر به ترک نوار غزه نیستند.
هنگام عبور از مرز اردن به اسرائیل و کرانه باختری، بازدیدکنندگان فلسطینی الاصل به پاسپورت یا سند مسافرتی تشکیلات خودگردان فلسطین برای خروج نیاز دارند و فقط از طریق پل آلنبی می توانند وارد شوند. در حالی که دارندگان گذرنامه اسرائیلی اجازه ورود از طریق گذرگاه مرزی آلنبی را ندارند و به جای آن فقط می توانند از گذرگاه رودخانه اردن و گذرگاه اسحاق رابین استفاده کنند.

سیاست روادید فلسطین
منابع• https://fa.wikipedia.org/wiki/سیاست_روادید_فلسطین

بپرس