سگ وحشی اسیایی

پیشنهاد کاربران

سگ وحشی آسیایی یا سگ جنگلی یا سگ وحشی هندی یا سگ سرخ ( نام علمی: Cuon alpinus ) پستانداری است که در خاور دور٬ آسیای مرکزی و جنوب آسیا زندگی می کند. این جانور در خطر انقراض قرار دارد. سگ وحشی آسیایی در مناطق جنگلی آسیا از جمله کشورهای چین و هند زندگی می کند و سگ سانی بسیار کمیاب است.
...
[مشاهده متن کامل]

سگ جنگلی با دمی سیاه رنگ و پشمالو و بدنی قرمز رنگ به راحتی تشخیص داده می شوند. این جانور گوشت خوار است. سگ های جنگلی اجتماعی هستند و اغلب در دسته هایی که به بیش از ۲۰ قلاده می رسد و به شکار می پردازند. توله ها به رنگ خاکستری تیره اند. ممکن است با سگ های اهلی هم جفت گیری کنند. سگ های جنگلی از موفق ترین شکارچیان به شمار می آیند. سگ های جنگلی یا سگ های قرمز حدود ۹۰ سانتی متر طول دارند. طول آن ها به ۶۷–۱۱۲ سانتی متر می رسد و وزنشنان ۱۵–۲۵ کیلوگرم.
این جانور تعداد کمی دارد و در فهرست سرخ IUCN قرار دارد یعنی این پستاندار در مدت کوتاهی منقرض می شود. شکارچیان این جانور را برای پوست شکار می کنند.
این جانور از گوزن، بز، آهو، خرگوش، موش آهو، گاو، بنتنگ، گاومیش و گراز تغذیه می کند. آن ها می توانند یک جانور ۲۰۰ کیلویی را از پا در بیاورند. آنها می توانند یک ببر را هم از پا در بیاورند ( حدود هفت عدد از سگ های جنگلی ) .
سگ وحشی آسیایی به صورت گروهی زندگی می کند.
سگ جنگلی چینی نام علمی: Cuon alpinus alpinus وضع کننده نام علمی: ( Pallas, ۱۸۱۱ )
سگ جنگلی تین شان نام علمی: Cuon alpinus hesperius وضع کننده نام علمی: ( Afanasjev and Zolotarev, ۱۹۳۵ )
سگ جنگلی سوماترایی نام علمی: Cuon alpinus sumatrensis وضع کننده نام علمی: ( Hardwicke, ۱۸۲۱ )
سگ جنگلی اروپایی نام علمی: Cuon alpinus europaeus وضع کننده نام علمی: ( Bourguignat, ۱۸۷۵ )
سگ جنگلی جاوه نام علمی: Cuon alpinus javanocus وضع کننده نام علمی: ( ؟ )
سگ قرمز ساردنی نام علمی: Cynotherium sardous وضع کننده نام علمی: ( Studiati, ۱۸۵۷ )
سگ جنگلی در هند، جاوه، سوماترا، قزاقستان، کامبوج، قرقیزستان، تایلند، تاجیکستان، چین، کره، نپال، بنگلادش، بوتان، ویتنام، مالزی، میانمار، مغولستان، لائوس و روسیه زندگی می کند.

سگ وحشی اسیاییسگ وحشی اسیاییسگ وحشی اسیاییسگ وحشی اسیاییسگ وحشی اسیاییسگ وحشی اسیایی
منابع• https://fa.wikipedia.org/wiki/سگ_وحشی_آسیایی

بپرس