سکی هان

دانشنامه عمومی

سکی هان ( به ژاپنی: 赤飯 Sekihan ) نوعی غذای برنجی است که از مخلوط کردن و پختن ۱۰ تا ۲۰ درصد آزوکی ( یک نوع لوبیای قرمز کوچک ) یا لوبیای چشم بلبلی و برنج گلوتینوس ( یک نوع برنج چسبناک ) تهیه می شود. نسبت به برنج سفید ۲۰ تا ۵۰ درصد کالری بیشتری دارد همچنین از نظر داشتن مس، پروتئین و روی بسیار غنی تر از برنج سفیداست. معمولاً سکی هان در جشن های سالیانه و به مناسبت جشن تولد تهیه می شود.
عکس سکی هان
این نوشته برگرفته از سایت ویکی پدیا می باشد، اگر نادرست یا توهین آمیز است، لطفا گزارش دهید: گزارش تخلف

پیشنهاد کاربران