سوپ ملون سوپی است که با ملون به عنوان ماده اولیه تهیه می شود. [ ۱] ملون هایی مانند خیارچنبر تلخ، گرمک، خربزه تخم قند، طالبی ( خربزه کاسابا ) و خربزه زمستانی ممکن است مورد استفاده قرار گیرد، [ ۱] [ ۲] [ ۳] در میان دیگران. برخی از سوپ های خربزه با تکه های کامل خربزه تهیه می شوند و برخی دیگر از خربزه پوره شده استفاده می کنند. [ ۲] برخی از آنها گرم سرو می شوند، در حالی که برخی دیگر سرد سرو می شوند. [ ۴] برخی از انواع سرد بدون نیاز به پخت و پز تهیه می شوند. [ ۵] چندین سبک و انواع سوپ ملون وجود دارد، از جمله سوپ خربزه تلخ، سوپ گرمک و سوپ خربزه زمستانی، [ ۶] [ ۷] [ ۸] از جمله. منشأ برخی از دستور العمل های سوپ خربزه ممکن است از مرزهای بین المللی عبور کند. [ نیازمند شفاف سازی]
سوپ ملون تلخ با استفاده از خیارچنبر تلخ به عنوان ماده اولیه تهیه می شود و بخشی از غذاهای چینی است. [ ۶] در زبان کانتونی، ملون تلخ به عنوان ملون خنک کننده با استفاده از اصطلاح leung gwa شناخته می شود. [ ۶] در منطقه دلتای رودخانه مروارید چین، سوپ ملون تلخ از خربزه تازه در تابستان و همچنین از پودر ملون تلخ خشک شده در فصول دیگر تهیه می شود. [ ۶] ممکن است از ماهی هایی مانند باس یا کپور تهیه شود. [ ۶]
سوپ گرمک با گرمک به عنوان ماده اولیه تهیه می شود. ممکن است به شکل پوره تهیه شود و معمولاً سرد سرو می شود. [ ۷] [ ۹] گاهی به آن سوپ طالبی نیز می گویند. سوپ گرمک را ممکن است به عنوان غذای اول یا غذای اولیه قبل از غذای اصلی سرو کنید. [ ۷] [ ۹] استفاده از گرمک که به خوبی رسیده است می تواند بافتی بهینه ایجاد کند و طعم شیرین سوپ را افزایش دهد. [ ۹] مواد اضافی می تواند شامل آب لیموترش، آب لیمو، آب سیب، آب پرتقال، نمک، فلفل، گیاهانی مانند نعناع یا ریحان، فلفل قرمز و سرکه بالزامیک باشد. [ ۷] [ ۹] [ ۱۰] انواع تند ممکن است با استفاده از فلفل چیلی تهیه شود. [ ۱۱] دستور پخت سوپ طالبی با استفاده از یک خربزه طالبی بزرگ، نصف فنجان آب پرتقال و یک چهارم فنجان عسل دارای ۱۴۷ کالری در هر وعده یک فنجان است. [ ۱۰]
سوپ هندوانه با هندوانه به عنوان ماده اولیه تهیه می شود و ممکن است به صورت سرد سرو شود. [ ۱۲] ممکن است دانه های هندوانه برداشته شود یا از هندوانه بدون هسته استفاده شود و مواد اضافی می تواند شامل میوه های اضافی، زنجبیل، فلفل چیلی و شکر باشد. [ ۱۲] [ ۱۳] [ ۱۴]
این نوشته برگرفته از سایت ویکی پدیا می باشد، اگر نادرست یا توهین آمیز است، لطفا گزارش دهید: گزارش تخلفسوپ ملون تلخ با استفاده از خیارچنبر تلخ به عنوان ماده اولیه تهیه می شود و بخشی از غذاهای چینی است. [ ۶] در زبان کانتونی، ملون تلخ به عنوان ملون خنک کننده با استفاده از اصطلاح leung gwa شناخته می شود. [ ۶] در منطقه دلتای رودخانه مروارید چین، سوپ ملون تلخ از خربزه تازه در تابستان و همچنین از پودر ملون تلخ خشک شده در فصول دیگر تهیه می شود. [ ۶] ممکن است از ماهی هایی مانند باس یا کپور تهیه شود. [ ۶]
سوپ گرمک با گرمک به عنوان ماده اولیه تهیه می شود. ممکن است به شکل پوره تهیه شود و معمولاً سرد سرو می شود. [ ۷] [ ۹] گاهی به آن سوپ طالبی نیز می گویند. سوپ گرمک را ممکن است به عنوان غذای اول یا غذای اولیه قبل از غذای اصلی سرو کنید. [ ۷] [ ۹] استفاده از گرمک که به خوبی رسیده است می تواند بافتی بهینه ایجاد کند و طعم شیرین سوپ را افزایش دهد. [ ۹] مواد اضافی می تواند شامل آب لیموترش، آب لیمو، آب سیب، آب پرتقال، نمک، فلفل، گیاهانی مانند نعناع یا ریحان، فلفل قرمز و سرکه بالزامیک باشد. [ ۷] [ ۹] [ ۱۰] انواع تند ممکن است با استفاده از فلفل چیلی تهیه شود. [ ۱۱] دستور پخت سوپ طالبی با استفاده از یک خربزه طالبی بزرگ، نصف فنجان آب پرتقال و یک چهارم فنجان عسل دارای ۱۴۷ کالری در هر وعده یک فنجان است. [ ۱۰]
سوپ هندوانه با هندوانه به عنوان ماده اولیه تهیه می شود و ممکن است به صورت سرد سرو شود. [ ۱۲] ممکن است دانه های هندوانه برداشته شود یا از هندوانه بدون هسته استفاده شود و مواد اضافی می تواند شامل میوه های اضافی، زنجبیل، فلفل چیلی و شکر باشد. [ ۱۲] [ ۱۳] [ ۱۴]
wiki: سوپ ملون