سوپ عدس

دانشنامه عمومی

سوپ عدس سوپی است که ماده اصلی آن عدس است. ممکن است گیاهی یا شامل گوشت باشد و ممکن است از عدس قهوه ای، قرمز، زرد، سبز یا سیاه، با آن یا بدون پوسته استفاده شود. عدس زرد و قرمزپوست کنده شده در پخت و پز متلاشی می شود و یک سوپ غلیظ درست می شود. این غذای اصلی در سراسر اروپا، آمریکای لاتین و خاورمیانه است.
سوپ عدس ممکن است شامل سبزیجاتی مانند هویج، سیب زمینی، کرفس، جعفری، گوجه فرنگی، کدو تنبل، چنار و پیاز باشد. طعم دهنده های رایج عبارتند از سیر، برگ بو، زیره، روغن زیتون و سرکه. گاهی آن را با کروتون یا سبزی خرد شده یا کره، روغن زیتون، خامه یا ماست تزئین می کنند. سوپ عدس هندی حاوی انواع ادویه های معطر است. در غذاهای عراقی و شامی، سوپ را با زردچوبه و زیره چاشنی می کنند و روی آن رشته های ورمیشلی برشته شده و نازک به نام ( شعیریه ) می ریزند و به همراه یک لیمو سرو می کنند. در خاورمیانه، اضافه کردن آب لیمو طعم تندی به غذا می دهد و سنگینی هضم را کاهش می دهد. [ ۱] [ ۲] [ ۳]
سوپ عدس به عنوان غذایی بسیار مغذی، منبع خوبی از پروتئین، فیبر غذایی، آهن و پتاسیم شناخته شده است. [ ۴]
عکس سوپ عدسعکس سوپ عدسعکس سوپ عدسعکس سوپ عدسعکس سوپ عدس
این نوشته برگرفته از سایت ویکی پدیا می باشد، اگر نادرست یا توهین آمیز است، لطفا گزارش دهید: گزارش تخلف

پیشنهاد کاربران

بپرس