سوپ سبزیجات

دانشنامه عمومی

سوپ سبزیجات یک سوپ معمولی است که با استفاده از سبزیجات و سبزیجات برگی به عنوان مواد اولیه تهیه می شود. قدمت آن به تاریخ باستان می رسد و در دوران معاصر یک محصول غذایی تولید انبوه است.
سوپ سبزیجات با استفاده از سبزیجات، سبزیجات برگ دار، قارچ و ریشه به عنوان مواد اصلی تهیه می شود. برخی از میوه ها مانند گوجه فرنگی و کدو سبز در چنین زمینه ای سبزی محسوب می شوند. سوپ سبزیجات را می توان به صورت استاک - یا سوپ خامه ای تهیه کرد. [ ۱] مواد اولیه علاوه بر سبزیجات می تواند شامل لوبیا و حبوبات، غلات، توفو، رشته فرنگی و ماکارونی، آبگوشت یا آب سبزیجات، شیر، خامه، آب، زیتون یا روغن نباتی، چاشنی ها، نمک و فلفل و هزاران مورد دیگر باشد. [ ۲] [ ۳] برخی از سوپ های سبزیجات پوره می شوند و از صافی می گذرند و آن ها را صاف می کنند تا بافتی صاف ایجاد کنند. [ ۴] این غذا معمولاً گرم سرو می شود، اگرچه برخی از آنها مانند گازپاچو معمولاً سرد سرو می شود. [ ۵] سوپ سبزیجات گاهی به عنوان پیش غذا یا پیش غذا سرو می شود.
سوپ سبزیجات در انواع کنسرو، منجمد، خشک، پودری و فوری به صورت انبوه تولید می شود. [ ۶] [ ۷]
تاریخچه سوپ سبزیجات به تاریخ باستان می رسد. یک کتاب آشپزی رومی قرن پنجم حاوی دستور العملی برای «پیشرو سوپ پیاز» بود. آبگوشت تقریباً در سال ۱۰۰۰ و نبات در سال ۱۴۰۰میلادی ذکر شده است. کلیفورد رایت بیان کرده است که سوپ کلم در غذاهای ایتالیایی قرون وسطایی مهم بوده است.
در آپالاشیا مرکزی، سوپ سبزیجات که به آن سوپ سبزیجات زمستانی و سوپ روستایی نیز گفته می شود، یک غذای اصلی سنتی و غذای رایج در ماه های دسامبر تا فوریه در میان کوه نشین های آپالاچی است.
عکس سوپ سبزیجاتعکس سوپ سبزیجاتعکس سوپ سبزیجات
این نوشته برگرفته از سایت ویکی پدیا می باشد، اگر نادرست یا توهین آمیز است، لطفا گزارش دهید: گزارش تخلف

پیشنهاد کاربران

بپرس