سوپ جو ( به انگلیسی: Barley soup ) یکی از سوپ های سنتی ایرانی است که به جهت دارا بودن مواد متنوع، می تواند تأمین کنندهٔ بخش زیادی از ویتامین ها، مواد معدنی، املاح و نیازهای بدن باشد. مواد تشکیل دهنده این سوپ اغلب آب مرغ، جو، هویج، گوجه فرنگی و انواع سبزیجات است.
... [مشاهده متن کامل]
جو را پاک کرده و بشویید، سپس برای چند ساعت خیس کنید. مرغ را به همراه کمی پیاز که نگینی خرد شده و نمک و ادویه آب پز کنید. بعد از پختن مرغ، مرغ ها را ریش ریش کنید. سپس آب مرغ، مرغ های ریش ریش شده، هویج رنده شده و جوی خیس شده را با هم در قابلمه ای ریخته و می گذاریم تا سوپ جا بیفتد. بعد از جا افتادن سوپ کمی رُب گوجه فرنگی و آبلیمو به آن اضافه می کنیم و می چشیم تا مزهٔ دلخواه خود را به دست آوریم.
... [مشاهده متن کامل]
جو را پاک کرده و بشویید، سپس برای چند ساعت خیس کنید. مرغ را به همراه کمی پیاز که نگینی خرد شده و نمک و ادویه آب پز کنید. بعد از پختن مرغ، مرغ ها را ریش ریش کنید. سپس آب مرغ، مرغ های ریش ریش شده، هویج رنده شده و جوی خیس شده را با هم در قابلمه ای ریخته و می گذاریم تا سوپ جا بیفتد. بعد از جا افتادن سوپ کمی رُب گوجه فرنگی و آبلیمو به آن اضافه می کنیم و می چشیم تا مزهٔ دلخواه خود را به دست آوریم.