سوپ تورتیلا

دانشنامه عمومی

سوپ تورتیلا ( اسپانیایی: sopa de tortilla ) یک سوپ سنتی مکزیکی است که از قطعات تورتیلای ذرت سرخ شده، غوطه ور در آبگوشتی از گوجه فرنگی، سیر، پیاز، و chile de árbol و epazote تهیه شده است.
این غذا با تکه های چیلی پازیلا، چیچارون، آووکادو، مکعب های پنیر تازه و خامه ترش سرو می شود. اگرچه منشأ دقیق سوپ تورتیلا مشخص نیست، اما مشخص است که از منطقه مکزیکو سیتی در مکزیک می آید.
سوپ سنتی تورتیلا با آب مرغ ترکیب شده با گوجه فرنگی تفت داده شده، پیاز، سیر، چیلی و تورتیلا تهیه می شود که به صورت نوار بریده شده و سرخ می شود. انواع مختلفی از آن وجود دارد، به عنوان مثال آبگوشت با پایه گوجه فرنگی غلیظ شده و تورتیلاهای آسیاب شده یا سوپ لوبیا غنی شده با نوارهای ترد تورتیلاهای سرخ شده تهیه می شود. [ ۱] [ ۲]
• پرالتا، چپینا ( ۲۰۰۳ ) . کوسیناندو و میکرووندا. سرمقاله لیموسا، ۲۰۰۳. شابک ۹۷۸۹۶۸۱۸۵۸۵۹۹. Consultado el 5 de marzo de ۲۰۱۲.
عکس سوپ تورتیلاعکس سوپ تورتیلاعکس سوپ تورتیلا
این نوشته برگرفته از سایت ویکی پدیا می باشد، اگر نادرست یا توهین آمیز است، لطفا گزارش دهید: گزارش تخلف

پیشنهاد کاربران

بپرس