سوپ بامیه


معنی انگلیسی:
gumbo

دانشنامه عمومی

سوپ بامیه با استفاده از غلاف دانه سبز خوراکی گیاه گلدار بامیه به عنوان ماده اولیه تهیه می شود. به رنگ سبز است. بامیه هنگام مالش با انگشتان احساس لیز می کند. از غلاف دانه سبز خوراکی می توان در خورش و سوپ نیز استفاده کرد. [ ۱]
در نیجریه سوپ بامیه یک غذای لذیذ است، نام گیاه از زبان ایگبو گرفته شده است. در زبان یوروبا به آن obe lla می گویند. [ ۲]
سوپ بامیه چینی «غذایی به سبک روستایی است که اغلب در وعده های غذایی خانواده سرو می شود». [ ۳]
در غذاهای اندونزیایی، سوپ بامیه ساور اویونگ نامیده می شود که معمولاً در آب مرغ شفاف همراه با ورمیشل برنج ( بیهون ) یا ورمیشل ماش ( سوهون ) ، با تکه های باکسو ( سوریمی چرخ کرده گاو ) سرو می شود.
در غذاهای ژاپنی، بامیه و nagaimo معمولاً به عنوان افزودنی یا تغییری در سوپ میسو خمیر سویا استفاده می شود.
در ایالات متحده، اولین دستور پخت سوپ بامیه در سال ۱۸۲۴ در کتاب خانه دار ویرجینیا منتشر شد. [ ۴] [ ۵] پس از انتشار اولیه، سوپ بامیه معمولاً در کتاب های آشپزی آمریکایی گنجانده شد. [ ۴] در اواخر دهه ۱۸۰۰، دستور العمل های سوپ بامیه معمولاً در نیویورک تایمز منتشر می شد. در ایالات متحده، سوپ بامیه با استفاده از کنسرو بامیه تهیه شده است. [ ۶] این یک سوپ سنتی در ساوانا، جورجیا و چارلستون، کارولینای جنوبی است. [ ۷]
بامیه ها را به شکل های دلخواه خرد کنید و کنار بگذارید. روی حرارت متوسط، مقدار کمی آب داخل قابلمه بریزید، ماهی، گوشت، پونمو، خرچنگ فلفل، نمک، مکعب های ادویه، ( پارکیا ) ، پتاس و اجازه دهید به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه بجوشد. بامیه های خرد شده را داخل قابلمه بریزید و هم بزنید و اجازه دهید ۵/۱۰ دقیقه بجوشد. مقدار کمی روغن پالم و بخار را برای چند دقیقه اضافه کنید.
عکس سوپ بامیهعکس سوپ بامیهعکس سوپ بامیهعکس سوپ بامیه
این نوشته برگرفته از سایت ویکی پدیا می باشد، اگر نادرست یا توهین آمیز است، لطفا گزارش دهید: گزارش تخلف

پیشنهاد کاربران

بپرس