سوپ آبجو. سوپ آبجو ( آلمانی: Biersuppe , Alsatian ) سوپی است که معمولاً بر پایه روو است و با آبجو درست می شود. [ ۱] [ ۲] در اروپای قرون وسطی، آن را به عنوان سوپ صبحانه سرو می کردند، [ ۳] که گاهی روی نان می ریختند.
تغییرات در دستور غذا از نشاسته بودن سیب زمینی به عنوان غلیظ کننده استفاده می کند. نسخه سوربی شیرین است و خامه و کشمش به آن اضافه شده است. [ ۴]
این نوشته برگرفته از سایت ویکی پدیا می باشد، اگر نادرست یا توهین آمیز است، لطفا گزارش دهید: گزارش تخلفتغییرات در دستور غذا از نشاسته بودن سیب زمینی به عنوان غلیظ کننده استفاده می کند. نسخه سوربی شیرین است و خامه و کشمش به آن اضافه شده است. [ ۴]
wiki: سوپ آبجو