سوهان عسلی، سوغات اصفهان و یکی از انواع شیرینی های سنتی ایرانی است. سوهان عسلی اصفهان در فهرست میراث ناملموس ملی ایران ثبت شده است.
سوهان اصفهان یا به عبارت بهتر سوهان عسلی اصفهان، سوهانی است که در ساخت آن از عسل و کره حیوانی ( نه روغن حیوانی ) استفاده می شود و در طعم و بافت و شکل ظاهری متفاوت از سوهان قم است و به علت محتوای چربی کمتر، ماندگاری بالاتری نسبت به سوهان قم دارد. در تهیه این نوع سوهان، بادام، شکر، زعفران، عسل و روغن بکار می رود. برای تزیین روی سوهان عسلی معمولاً از پسته و بادام استفاده می شود.
... [مشاهده متن کامل]

سوهان اصفهان یا به عبارت بهتر سوهان عسلی اصفهان، سوهانی است که در ساخت آن از عسل و کره حیوانی ( نه روغن حیوانی ) استفاده می شود و در طعم و بافت و شکل ظاهری متفاوت از سوهان قم است و به علت محتوای چربی کمتر، ماندگاری بالاتری نسبت به سوهان قم دارد. در تهیه این نوع سوهان، بادام، شکر، زعفران، عسل و روغن بکار می رود. برای تزیین روی سوهان عسلی معمولاً از پسته و بادام استفاده می شود.
... [مشاهده متن کامل]
