سوشی با برگ خرمالو یا کاکی نو ها زوشی ( به ژاپنی: 柿の葉寿司 Kakinohazusi ) غذای سنتی استان های نارا، واکایاما و ایشیکاوا در کشور ژاپن است. در طرز تهیه در هر یک از این سه استان تفاوت هایی دیده می شود. ماهی های سابا، ساکه و شانک ماهیان در هر سه استان به عنوام مادهٔ اصلی بکار می رود اما به جز این سه ماهی در دو استان نارا و واکایاما مارماهی آناگو یا قارچ شیتاکه و در استان ایشیکاوا ماهی بوری نیز به عنوان محصول و مادهٔ غذایی ویژهٔ منطقه به کار می رود.
این نوع سوشی از برنج سرکه زده یا سومشی به همراه ماهی های سابا، ساکه و شانک ماهیان برش یافته در برگ خرمالوی ژاپنی پیچیده شده و سپس به همراه هم فشرده می شوند.

این نوشته برگرفته از سایت ویکی پدیا می باشد، اگر نادرست یا توهین آمیز است، لطفا گزارش دهید: گزارش تخلفاین نوع سوشی از برنج سرکه زده یا سومشی به همراه ماهی های سابا، ساکه و شانک ماهیان برش یافته در برگ خرمالوی ژاپنی پیچیده شده و سپس به همراه هم فشرده می شوند.


wiki: سوشی با برگ خرمالو