سوشی با برگ خرمالو

دانشنامه عمومی

سوشی با برگ خرمالو یا کاکی نو ها زوشی ( به ژاپنی: 柿の葉寿司 Kakinohazusi ) غذای سنتی استان های نارا، واکایاما و ایشیکاوا در کشور ژاپن است. در طرز تهیه در هر یک از این سه استان تفاوت هایی دیده می شود. ماهی های سابا، ساکه و شانک ماهیان در هر سه استان به عنوام مادهٔ اصلی بکار می رود اما به جز این سه ماهی در دو استان نارا و واکایاما مارماهی آناگو یا قارچ شیتاکه و در استان ایشیکاوا ماهی بوری نیز به عنوان محصول و مادهٔ غذایی ویژهٔ منطقه به کار می رود.
این نوع سوشی از برنج سرکه زده یا سومشی به همراه ماهی های سابا، ساکه و شانک ماهیان برش یافته در برگ خرمالوی ژاپنی پیچیده شده و سپس به همراه هم فشرده می شوند.
عکس سوشی با برگ خرمالوعکس سوشی با برگ خرمالو
این نوشته برگرفته از سایت ویکی پدیا می باشد، اگر نادرست یا توهین آمیز است، لطفا گزارش دهید: گزارش تخلف

پیشنهاد کاربران