سورگوم شیرین

دانشنامه عمومی

سورگوم شیرین یا ذرت خوشه ای شیرین ( به انگلیسی: Sweet sorghum ) یکی از گونه های مختلف گیاه ذرت خوشه ای است که دارای قند بالایی است. ذرت خوشه ای شیرین یک نوع علف است که تحت شرایط گرم و خشک به خوبی رشد می کند این علف در درجه اول برای علوفه دام و تولید شیره استفاده می شود. این شیره در برخی از مناطق ایالات متحده به نام شیره نیشکر یا «شیره ذرت خوشه ای» یافت می شود. [ ۱]
ذرت خوشه ای شیرین به طور گسترده در ایالات متحده از سال ۱۸۵۰ به عنوان جایگزین شکر کشت می شود و بیشتر به شکل شیره ذرت خوشه ای استفاده می شود. از سال ۱۹۰۰ در ایالات متحده سالانه ۲۰ میلیون گالن از شیره ذرت خوشه ای شیرین تولید می شود ساخت شیره از ذرت خوشه ای ( جایگزین نیشکر ) کار بسیار دشواری است. پس از جنگ جهانی دوم، در جنگ جهانی اول تولید شیره ذرت خوشه ای به شدت کاهش یافت. در حال حاضر سالانه، کمتر از ۱ میلیون گالن آمریکایی ( 3800 M3 ) در ایالات متحده تولید می شود. بیشترین ذرت خوشه ای کشت شده برای تولید شیره در آلاباما، آرکانزاس، جورجیا، آیووا، کنتاکی، می سی سی پی، کارولینای شمالی و تنسی می باشد. [ ۲]
از شیره ذرت خوشه ای در بیسکویت گرم که یک صبحانه سنتی در جنوب ایالات متحده متحده است استفاده می شود در هند، و مکان های دیگر، ساقه ذرت خوشه ای شیرین را با فشردن آب و سپس تخمیر آن به اتانول، برای تولید سوخت زیستی استفاده می کنند. یک مطالعه توسط مؤسسه بین المللی تحقیقاتی نباتات برای نواحی نیمه خشک ( ICRISAT ) نشان داد که کشت ذرت خوشه ای شیرین به جای ذرت خوشه ای می تواند درآمد کشاورزان به میزان ۴۰ دلار در هر هکتار افزایش دهد به علاوه از آن می توان به عنوان علف دام و سوخت زیستی نیز استفاده کرد[ ۳]
عکس سورگوم شیرین
این نوشته برگرفته از سایت ویکی پدیا می باشد، اگر نادرست یا توهین آمیز است، لطفا گزارش دهید: گزارش تخلف

پیشنهاد کاربران

بپرس