سوخاری زن

پیشنهاد کاربران

یک دستگاه که برای سرخ کردن مواد غذایی در روغن داغ به صورت یکنواخت و بدون نیاز به مهارت آشپزی استفاده می شود. سوخاری زن ها در دو نوع صنعتی و خانگی وجود دارند.
در برخی رستوران ها و فست فودها، فردی به طور تخصصی وظیفه سرخ کردن مواد غذایی در سوخاری زن را بر عهده دارد. این فرد "سوخاری زن" نامیده می شود.
...
[مشاهده متن کامل]

وظایف سوخاری زن:
آماده کردن مواد اولیه برای سوخاری کردن، مانند مرغ، ماهی، سبزیجات و سیب زمینی
آغشته کردن مواد اولیه به آرد، تخم مرغ و پودر سوخاری
سرخ کردن مواد در سوخاری زن با تنظیم دمای مناسب
رعایت بهداشت محیط کار و تجهیزات
نظارت بر فرآیند پخت و پز و اطمینان از کیفیت سوخاری ها
بسته بندی و سرو سوخاری ها

سوخاری زنسوخاری زن

بپرس