سس لویی

دانشنامه عمومی

سس لویی یک سس سالاد است که با سس مایونز، سس چیلی، پیازچه و فلفل سبز خرد شده درست می شود. این عمدتاً برای غذاهای دریایی، مانند خرچنگ ( سالاد خرچنگ لویی ) یا میگو ( سالاد میگو لویی ) استفاده می شود[ ۱] . [ ۲]
منشأ این سس سالاد بحث برانگیز است. باشگاه المپیک در سیاتل، هتل داونپورت در اسپوکن، واشینگتن، رستوران سولاری، رستوران پودل برگز - فرانک و هتل سنت فرانسیس در سانفرانسیسکو، و The Bohemian در پورتلند، اورگان، همگی ادعای ابداً این سس را دارند. در هر صورت با خرچنگ دانجنس[ ۱] , [ ۲] , [ ۳] همراه بود.
با توجه به کتاب آشپزی میراث آمریکایی که در سال ۱۹۶۴ منتشر شد، سالاد خرچنگ لویی توسط سرآشپز باشگاه المپیک در سیاتل ' این ظرف حاوی سس مایونز، سس چیلی، پیاز سبز خرد شده، فلفل کاین و خامه بود.
↑ ۱٫۰ ۱٫۱ "History of Salads and Salad Dressings". whatscookingamerica. net ( به انگلیسی ) . Retrieved 1 - 4 - 2022. {{cite web}}: Check date values in: | accessdate= ( help ) . ↑ ۲٫۰ ۲٫۱ "Crab Louie Salad". whatscookingamerica. net ( به انگلیسی ) . Retrieved 1 - 4 - 2022. {{cite web}}: Check date values in: | accessdate= ( help ) . ↑ Erica J. Peters, San Francisco: A Food Biography, New York, Rowman & Littlefield, 2013, p. & nbsp; 182.
• سس سالاد
• سس ها
• خطاهای یادکرد: تاریخ
• یادکردهای دارای منبع به زبان انگلیسی
• الگوهای درگاه با درگاه های ناموجود
• صفحه های حاوی الگوی درگاه خالی
مقاله های ویکی پروژه ایالات متحده آمریکا
عکس سس لوییعکس سس لویی
این نوشته برگرفته از سایت ویکی پدیا می باشد، اگر نادرست یا توهین آمیز است، لطفا گزارش دهید: گزارش تخلف

پیشنهاد کاربران