سس سیراچا ( تای: ศรีราชา, آوایش تایلندی: sǐ: rā:. t͡ɕʰā:; English: /siˈrɑːtʃə/ ) نوعی سس تند یا سس چیلی است که از رب فلفل تند، سرکه، سیر، شکر، و نمک درست می شود. [ ۲] این سس به افتخار شهر ساحلی سی راچا، در استان چونبوری تایلند خاوری، که احتمالاً اولین بار در آنجا برای سرو شدن در کنار غذاهای محلی دریایی درست شده، نامیده می شود. [ ۳]
راز تهیه سس سیراچا تخمیر سس است.
این نوشته برگرفته از سایت ویکی پدیا می باشد، اگر نادرست یا توهین آمیز است، لطفا گزارش دهید: گزارش تخلفراز تهیه سس سیراچا تخمیر سس است.
wiki: سس سیراچا