سس توت فرنگی

دانشنامه عمومی

سس توت فرنگی یک سس آشپزی و کولی است که با استفاده از توت فرنگی به عنوان ماده اصلی تهیه می شود. [ ۱] معمولاً به عنوان سس دسر استفاده می شود، اگرچه می توان از آن در غذاهای شور نیز استفاده کرد. [ ۲] نسخه های ساده را می توان با استفاده از توت فرنگی و شکر مخلوط، خیس شده یا له شده به همراه مقداری نشاسته ذرت به عنوان غلیظ کننده تهیه کرد. این مخلوط ساده را می توان برای تلفیق طعم های مواد تشکیل داد و در صورت استفاده نشاسته ذرت غلیظ شد. [ ۳] [ ۴] گاهی از آب لیمو نیز به عنوان یک ماده تشکیل دهنده استفاده می شود[ ۵] [ ۶] Fresh or frozen strawberries can be used in its preparation. [ ۷] در تهیه آن می توان از توت فرنگی تازه یا منجمد استفاده کرد.
شربت توت فرنگی نوعی سس توت فرنگی است. این یک محصول غذایی تولید انبوه است که در ظروف و بطری های پلاستیکی بسته بندی می شود و در اختیار مصرف کنندگان، مشاغل و تولیدکنندگان مواد غذایی قرار می گیرد. [ ۸] این شربت در تولید نوشابه های توت فرنگی استفاده می شود. [ ۹]
سس توت فرنگی به عنوان سس دسر روی غذاهایی مانند کیک پنیر، بستنی، ساندی و کیک استفاده می شود. [ ۱۰] [ ۱۱]
عکس سس توت فرنگیعکس سس توت فرنگی
این نوشته برگرفته از سایت ویکی پدیا می باشد، اگر نادرست یا توهین آمیز است، لطفا گزارش دهید: گزارش تخلف

پیشنهاد کاربران