نوعی چاشنی که از سس سفید تخم مرغ که به آن مایونز هم میگویند به همراه خیارشور، جعفری، ترخون، آبلیمو و پیاز میسازند.
مورد استفاده این نوع چاشنی بیشتر همراه با ماهی میباشد.
علت تسمیه آنرا ارتباط این نوع چاشنی به مردم ترک تاتار که زمانی در مغولستان زندگی میکردند و هم اکنون در مناطقی از روسیه و اکراین و شمال ترکیه امروزی ساکن هستند دانسته اند.
... [مشاهده متن کامل]
برخی از شرکتهای مواد غذایی به تقلید از فنگلیش آنرا به مردم تارتار معرفی میکنند.
مورد استفاده این نوع چاشنی بیشتر همراه با ماهی میباشد.
علت تسمیه آنرا ارتباط این نوع چاشنی به مردم ترک تاتار که زمانی در مغولستان زندگی میکردند و هم اکنون در مناطقی از روسیه و اکراین و شمال ترکیه امروزی ساکن هستند دانسته اند.
... [مشاهده متن کامل]
برخی از شرکتهای مواد غذایی به تقلید از فنگلیش آنرا به مردم تارتار معرفی میکنند.