نوعی چاشنی که از سس سفید تخم مرغ که به آن مایونز هم میگویند به همراه خیارشور، جعفری، ترخون، آبلیمو و پیاز میسازند.
مورد استفاده این نوع چاشنی بیشتر همراه با ماهی میباشد.
علت تسمیه آنرا ارتباط این نوع چاشنی به مردم ترک تاتار که زمانی در مغولستان زندگی میکردند و هم اکنون در مناطقی از روسیه و اکراین و شمال ترکیه امروزی ساکن هستند دانسته اند.
... [مشاهده متن کامل]
برخی از شرکتهای مواد غذایی به تقلید از فنگلیش آنرا به مردم تارتار معرفی میکنند.
![سس تاتاری](//img.abadis.ir/comments/words/سس تاتاری/050753.webp)
![سس تاتاری](//img.abadis.ir/comments/words/سس تاتاری/016206.webp)
مورد استفاده این نوع چاشنی بیشتر همراه با ماهی میباشد.
علت تسمیه آنرا ارتباط این نوع چاشنی به مردم ترک تاتار که زمانی در مغولستان زندگی میکردند و هم اکنون در مناطقی از روسیه و اکراین و شمال ترکیه امروزی ساکن هستند دانسته اند.
... [مشاهده متن کامل]
برخی از شرکتهای مواد غذایی به تقلید از فنگلیش آنرا به مردم تارتار معرفی میکنند.
![سس تاتاری](http://img.abadis.ir/comments/words/سس تاتاری/050753.webp)
![سس تاتاری](http://img.abadis.ir/comments/words/سس تاتاری/016206.webp)