"سر قِلیفی" ، ق با آوای زیر
نوعی نان، یا به سبکِ امروزی کیک که آنرا درونِ درب قِلیف می پختند.
به آن کُماچ نیز می گویند.
به دلیلِ جنسِ دربِ قِلیف که از مس بوده است و کم عمق بودن اش، آنرا برای پخت چنین نانی مناسب می دانستند.
گویش مردم شاهرود
مراجعه شود به " قلیف"
نوعی نان، یا به سبکِ امروزی کیک که آنرا درونِ درب قِلیف می پختند.
به آن کُماچ نیز می گویند.
به دلیلِ جنسِ دربِ قِلیف که از مس بوده است و کم عمق بودن اش، آنرا برای پخت چنین نانی مناسب می دانستند.
گویش مردم شاهرود
مراجعه شود به " قلیف"