سبزی کاری علمی دانش پرورش سبزیجات است که با کشت گیاهان غیرچوبی ( علفی ) برای غذا سروکار دارد.
سبزی کاری علمی تولید گیاهان برای استفاده از بخش های خوراکی آن هاست. سبزی ها را می توان به ۹ دسته عمده بخش بندی کرد:
• سبزی های برگی – اسفناج و کولارد سبز
• سبزی های سالادی – کاهو و کرفس
• سبزی های کلمی – کلم و گل کلم
• سبزی های ریشه ای ( غده ) – سیب زمینی، چغندر، هویج و تربچه
• سبزی های پیازی – پیاز و تره فرنگی
• حبوبات – لوبیا و نخود فرنگی
• کدوییان – خربزه، کدو و خیار
• بادنجانیان – گوجه فرنگی، فلفل و سیب زمینی
• ذرت شیرین![عکس سبزی کاری علمی](//img.abadis.ir/wikis/D/D36C0A4D8BE7ADAD.webp)
![عکس سبزی کاری علمی](//img.abadis.ir/wikis/A/AC0AD9A135CF23AD.webp)
این نوشته برگرفته از سایت ویکی پدیا می باشد، اگر نادرست یا توهین آمیز است، لطفا گزارش دهید: گزارش تخلفسبزی کاری علمی تولید گیاهان برای استفاده از بخش های خوراکی آن هاست. سبزی ها را می توان به ۹ دسته عمده بخش بندی کرد:
• سبزی های برگی – اسفناج و کولارد سبز
• سبزی های سالادی – کاهو و کرفس
• سبزی های کلمی – کلم و گل کلم
• سبزی های ریشه ای ( غده ) – سیب زمینی، چغندر، هویج و تربچه
• سبزی های پیازی – پیاز و تره فرنگی
• حبوبات – لوبیا و نخود فرنگی
• کدوییان – خربزه، کدو و خیار
• بادنجانیان – گوجه فرنگی، فلفل و سیب زمینی
• ذرت شیرین
![عکس سبزی کاری علمی](http://img.abadis.ir/wikis/D/D36C0A4D8BE7ADAD.webp)
![عکس سبزی کاری علمی](http://img.abadis.ir/wikis/A/AC0AD9A135CF23AD.webp)
wiki: سبزی کاری علمی