ساکورایو

دانشنامه عمومی

ساکورایو یا چای شکوفهٔ گیلاس ( به ژاپنی: 桜湯 Sakurayu ) یک نوشیدنی ژاپنی است که از شور ساکورا و آب جوش به وجود می آید. ساکورایو معمولاً در مراسمی که پیوند دو نفر جشن گرفته می شود، مانند خواستگاری یا جشن عروسی بجای چای سبز استفاده می شود. در این نوع چای ساکورای منفرد بکار نمی رود و باید ساکورا به صورت دوتائی و پیوسته باشد.
در تهیهٔ شور ساکورا از نمک و سرکه آلو استفاده می شود. ساکورا از نوع یائه - زاکورا ( ساکورای پرگلبرگ ) انتخاب می شود. بعد از تبدیل به شور گلبرگ های ساکورا جمع شده و پس از قرار گرفتن در آبجوش باز شده و زیبایی خاصی پیدا می کنند. شهر هادانو در استان کاناگاوا مرکز تهیهٔ شور ساکورا بوده و در حدود ۸۰ درصد این فراورده در این شهر تولید شده و از آنجا به سراسر ژاپن پخش می شود. شور ساکورا در تهیهٔ اونیگیری ساکورا و تزئین آنپان نیز به کار می رود.
نام ساکورایو همچنین در سراسر ژاپن برای نامگذاری حمام آب معدنی نیز بکار می رود.
عکس ساکورایوعکس ساکورایو
این نوشته برگرفته از سایت ویکی پدیا می باشد، اگر نادرست یا توهین آمیز است، لطفا گزارش دهید: گزارش تخلف

پیشنهاد کاربران