سانسور در اسیای جنوبی

پیشنهاد کاربران

سانسور در آسیای جنوبی ( انگلیسی: Censorship in South Asia ) می تواند بر کتاب، فیلم، اینترنت و سایر رسانه های اجتماعی اعمال شود. سانسور همچنین روی مذهب، زمینه های سیاسی و اخلاقی واقع می شود؛ که وقتی به نوبه خود به بحث آزادی بیان یا حق انتقاد آزادانه از حکومت مطرح می شود به ویژه به نقض اصول دموکراسی می انجامد.
...
[مشاهده متن کامل]

در ژوئن ۲۰۰۶، دولت بنگلادش با صدور دستورالعملی مانع از فعالیت سیگما هدی ( Sigma Huda ) ، گزارشگر ویژه سازمان ملل متحد در مورد قاچاق انسان شد. هدی که یک وکیل بنگلادشی و همسر باریستر نازول هدی وزیر ارتباطات سابق این کشور است، هنگامیکه در ۱۱ ژوئن ۲۰۰۷ قصد خروج از کشور برای ارائه یک گزارش کلیدی در مورد قاچاق انسان به شورای حقوق بشر سازمان ملل متحد در ژنو را داشت، از خروج او جلوگیری شد و هدی را به زندان انداختند.
لوییز آربور کمیساریای عالی حقوق بشر سازمان ملل متحد در ۲۰۰۷، طی بیانیه شدیداللحنی از بنگلادش خواست تا اتهامات فساد علیه سیگما هدی محقق حقوق بشر ملل متحد را لغو کرده، و مانع از فعالیت او که رسیدگی به جرایم مربوط به قاچاق زنان در بنگلادش است نشود. آربور در این بیانیه تأکید کرد که این اقدام مورد «خشم و نقض حق آزادی فعالیت وی و آزادی بیان او» می باشد.
وب سایت های برگزیده که برای دوره های کوتاه بلوک شده اند و گزارش شده عبارت است، از جمله:
• پلت فرم وبلاگ نویسی بانگلا ساچالایاتان در ژوئیه۲۰۰۸
• یوتیوب در مارس ۲۰۰۹
• فیس بوک در ماه مه ۲۰۱۰
• یوتیوب دربارهٔ در سپتامبر ۲۰۱۲ برای امتناع از حذف تریلر فیلم بی گناهی مسلمانان بحث برانگیز مسدود شد.
البته بعداً این بلوک ها برداشته شدند.
چندین کتاب از نویسنده بنگلادشی تسلیمه نسرین در بنگلادش و بنگال غربی ممنوع شده است.
در هند چندین کتاب انتقادی از مذهب ممنوع شده یا در بخش هایی از هند به عنوان یک اقدام احتیاطی به منظور جلوگیری از شورش یا سایر انواع خشونت آنها را ممنوع کرده اند. هند دومین کشور جهان بود که کتاب آیات شیطانی توسط سلمان رشدی را ممنوع کرد. کتاب «درک اسلام از طریق حدیث که توسط رام سوارور» نگارش شده، نیز ممنوع شد.
هند در فهرست کشورهایی است که فیلترهای انتخابی اینترنت در زمینه های جنگ / امنیت و ابزارهای اینترنت به کار می بندد و در ماه مه سال ۲۰۰۷ ابتکار شبکه باز ( ONI ) را در زمینه های سیاسی و اجتماعی بنیاد نهاد.

سانسور در اسیای جنوبی
منابع• https://fa.wikipedia.org/wiki/سانسور_در_آسیای_جنوبی

بپرس