ساندویچ روبن

دانشنامه عمومی

ساندویچ روبن از گوشت کنسروی، کلم ترش، پنیر سوئیسی و نان چاودار تشکیل شده است، این مواد ابتدا گریل شده و سپس میان برش هایی از نان چاودار قرار می گیرند. مخترع این غذا روبن کُلاکوفسکی لیتوانیایی ساکن اوماها، آمریکا، بوده است. انواع مختلفی از ساندوچی روبن وجود دارد.
ساندویچ ریچل یک مدل از ساندویچ روبن است که در آن پاسترامی جایگزین گوشت کنسروی و سالاد کلم جایگزین ساورکروت شده باشد. [ ۲] در دیگر دستورهای پخت ساندویچ ریچل، از گوشت بوقلمون استفاده می گردد. [ ۳] [ ۴] در بعضی از ایالات آمریکا، مخصوصاً میشیگان، این مدل با گوشت بوقلمون به نام «روبن کالیفرنیایی» یا «روبن جورجیایی» شناخته می شود و در آن به جای سس روسی یا هزار جزیره از سس تنوری می ریزند.
روبن سواحل غربی یک مدل از ساندویچ روبن است که در آن سس خردل جایگزین سس روسی می شود. این غذا جزو منوی اکثر رستوران های لاس وگاس وجود دارد. [ ۳]
در مونترآل، کانادا از گوشت دودی مونترآلی به جای گوشت کنسروی استفاده می شود.
روبن رول تخم مرغ که «رول تخم مرغ ایرلندی» هم نامیده می شود، ساندویچ روبنی است که در آن گوشت کنسروی، ساورکروت و پنیر درون رول تخم مرغ سرخ شده پیچیده شده باشد. این غذا به همراه سس هزارجزیره سرو شده و یک پیش غذا است. [ ۵]
عکس ساندویچ روبنعکس ساندویچ روبنعکس ساندویچ روبن
این نوشته برگرفته از سایت ویکی پدیا می باشد، اگر نادرست یا توهین آمیز است، لطفا گزارش دهید: گزارش تخلف

پیشنهاد کاربران

بپرس