Santoku bōchō ( ژاپنی: 三 徳 包 丁؛ "سه فضیلت" یا "سه کاربرد" ) یک چاقوی آشپزخانه عمومی است که از کشور ژاپن سرچشمه می گیرد. تیغه آن به طور معمول بین ۱۳ تا ۲۰ سانتی متر ( ۵ و ۸ اینچ ) طول دارد و دارای لبه صاف و تیغه با شکل «پای گوسفندی sheepsfoot» است که در نقطه زاویه ای نزدیک به ۶۰ درجه خم می شود. اصطلاح Santoku ممکن است به طیف گسترده ای از مواد غذایی اشاره کند که چاقو قابلیت برش آن را دارد، اشاره کند: گوشت، ماهی و سبزیجات، یا وظایفی که می تواند انجام دهد: برش، خرد کردن و خرد کردن، هر دو تفسیر نشان دهنده چاقوی آشپزخانه چند منظوره و چند منظوره است. تیغه و دسته چاقوی سانتوکو به گونه ای طراحی شده است که با توازن بین اندازه عرض و وزن تیغه با وزن دسته هماهنگ عمل کند.
طراحی چاقوی سانتوکو از کشور ژاپن سرچشمه گرفته است، جایی که به طور سنتی از چاقوی گیوتو برای برش گوشت استفاده می شود، از چاقوی ناکیری برای برش سبزیجات و از چاقوی دبا برای برش ماهی استفاده می شود. چاقوی سانتوکو در دهه ۱۹۴۰ میلادی خلق شد. [ ۱]
به عنوان یک چاقوی آشپزخانه عمومی، یک چاقوی سانتوکو در زبان ژاپنی چاقوی «سه فضیلت» است. در آشپزخانه برای بریدن، قاچ زدن و ساطوری کردن استفاده می شود. [ ۲]
این نوشته برگرفته از سایت ویکی پدیا می باشد، اگر نادرست یا توهین آمیز است، لطفا گزارش دهید: گزارش تخلفطراحی چاقوی سانتوکو از کشور ژاپن سرچشمه گرفته است، جایی که به طور سنتی از چاقوی گیوتو برای برش گوشت استفاده می شود، از چاقوی ناکیری برای برش سبزیجات و از چاقوی دبا برای برش ماهی استفاده می شود. چاقوی سانتوکو در دهه ۱۹۴۰ میلادی خلق شد. [ ۱]
به عنوان یک چاقوی آشپزخانه عمومی، یک چاقوی سانتوکو در زبان ژاپنی چاقوی «سه فضیلت» است. در آشپزخانه برای بریدن، قاچ زدن و ساطوری کردن استفاده می شود. [ ۲]
wiki: سانتوکو