سانتو دومینگو

دانشنامه عمومی

سانتو دومینگو پایتخت کشور جمهوری دومینیکن است.
پیش از رسیدن کریستف کلمب به این ناحیه در سال ۱۴۹۲، سرخ پوستان تائینو ساکنان این منطقه بودند. در آن زمان جزیرهٔ هیسپانیولا توسط رؤسای قبیله ( کاسیکازگو ) اداره می شد و به ۵ قسمت بخش شده بود.
متروی سانتو دومینگو در سال ۲۰۰۸ تأسیس شده و هم اکنون دارای ۲ خط و ۳۰ ایستگاه می باشد.
عکس سانتو دومینگوعکس سانتو دومینگوعکس سانتو دومینگوعکس سانتو دومینگو

سانتو دومینگو (انتیوکیا). سانتو دومینگو ( انگلیسی: Santo Domingo, Antioquia ) نام شهری در کشور کلمبیا است.
عکس سانتو دومینگو (انتیوکیا)عکس سانتو دومینگو (انتیوکیا)عکس سانتو دومینگو (انتیوکیا)عکس سانتو دومینگو (انتیوکیا)عکس سانتو دومینگو (انتیوکیا)

سانتو دومینگو (تاچیرا). سانتو دومینگو ( به اسپانیایی: Santo Domingo ) یک منطقهٔ مسکونی در ونزوئلا است که در ایالت تاچیرا واقع شده است. [ ۱]
عکس سانتو دومینگو (تاچیرا)

سانتو دومینگو (کوبا). سانتو دومینگو ( به اسپانیایی: Santo Domingo ) یک منطقهٔ مسکونی در کوبا است که در استان ویا کلارا واقع شده است. [ ۱] سانتو دومینگو ۸۸۳ کیلومتر مربع مساحت و ۵۳٬۸۴۰ نفر جمعیت دارد و ۵۰ متر بالاتر از سطح دریا واقع شده است.
عکس سانتو دومینگو (کوبا)عکس سانتو دومینگو (کوبا)
این نوشته برگرفته از سایت ویکی پدیا می باشد، اگر نادرست یا توهین آمیز است، لطفا گزارش دهید: گزارش تخلف

دانشنامه آزاد فارسی

سانْتو دومینْگو (Santo Domingo)
(نام سابق: سیوداد تروخیو) پایتخت و بزرگ ترین شهر جمهوری دومینیکن، در بخش جنوبی کشور، با ۲,۸۵۱,۳۰۰ نفر جمعیت (۲۰۰۳). با خطوط کشتی رانی و خطوط هوایی به مناطق مهم امریکای شمالی و امریکای جنوبی متصل است. مرکز تجاری، اداری، و گردشگری است و مشروبات الکلی، سیمان، و پارچه تولید می کند و مرکز مهم توزیع کالا برای مناطق تولیدی اطراف خود است. این شهر قدیمی ترین آبادی مسکونی در نیم کرۀ غربی است. بناهای تاریخی و مهم آن عبارت اند از کلیسای جامع سانتاماریا لا منور(۱۵۱۴ـ۱۵۲۰)، که گفته می شود جسد سان نیکلاسدر آن جاست؛ کلیسای های سان فرانسیسکوو کریستوف کلمب، متعلق به قرن ۱۶، و دانشگاه آزاد سانتو دومینگو(۱۵۳۸)، که قدیمی ترین دانشگاه در قارۀ امریکااست. بارتولومیو، برادر کریستوف کلمب، در ۱۴۹۶م این شهر را بنا کرد. بعد از توفان سهمگین ۱۹۳۰ بازسازی شد. از ۱۹۳۶ تا ۱۹۶۱ به یاد رافائل لئونیداس تروخیو مولینا، رئیس جمهور دومینیکن، تروخیو نام گرفت و در ۱۹۶۱، پس از ترور تروخیو مولینا، مجدداً سانتو دومینگو نامیده شد.

پیشنهاد کاربران

بپرس