سالتیمبوکا که می توان در فارسی آن را «دهان پَر» نامید نام یک خوراک ایتالیایی است که در جنوب سوئیس، ایتالیا، اسپانیا و یونان طرفداران زیادی دارد.
این خوراک معمولآ به گونه پیچه ای از گوشت گوساله، کالباس ران بیشتر از نوع کالباس پارما، پنیر و گیاه مریم گلی درست می شود. سالتیمبوکا را معمولاً بسته به سلیقه منطقه ای در شراب، روغن یا آب نمک نیز می خوابانند.
منظور از نام دهان پر اینست که این غذای تکه ای و ساندویچی یکباره به دهان آدم می پرد یعنی از لقمه های یکباره ای درست شده. Saltim در زبان ایتالیایی یعنی جهنده و bocca یعنی دهان.
این نوشته برگرفته از سایت ویکی پدیا می باشد، اگر نادرست یا توهین آمیز است، لطفا گزارش دهید: گزارش تخلفاین خوراک معمولآ به گونه پیچه ای از گوشت گوساله، کالباس ران بیشتر از نوع کالباس پارما، پنیر و گیاه مریم گلی درست می شود. سالتیمبوکا را معمولاً بسته به سلیقه منطقه ای در شراب، روغن یا آب نمک نیز می خوابانند.
منظور از نام دهان پر اینست که این غذای تکه ای و ساندویچی یکباره به دهان آدم می پرد یعنی از لقمه های یکباره ای درست شده. Saltim در زبان ایتالیایی یعنی جهنده و bocca یعنی دهان.
wiki: سالتیمبوکا