سالاد شیرازی

پیشنهاد کاربران

سالاد شیرازی، مخلوطی از خیار، گوجه فرنگی و پیاز است که پس از اینکه به صورت نگینی و مساوی خرد شدند، با آبغوره، نمک، فلفل سیاه و نعناع خشک مزه دار می شود.
سالاد شیرازی یا سالاد سنقری به عنوان یک سالاد ملی در ایران شناخته می شود و در کنار بیشتر غذاهای ایرانی، به عنوان چاشنی غذا مصرف می شود. در بیشتر شهرستان های استان فارس به این سالاد، سالاد آبغوره ای گفته می شود که نشان دهندهٔ اهمیت وجود آبغوره در طرز تهیه اصلی این سالاد است.
...
[مشاهده متن کامل]

اما در برخی از رستوران های ایران، در کنار آبغوره، از آبلیمو نیز اضافه می شود.
این سالاد پرطرفدار در کشورهای دیگر نیز به نام سالاد شیرازی شناخته می شود.
اضافه کردن فلفل دلمه ای، جعفری، گشنیز و پیازچه نیز عطر و طعم خوبی به این سالاد می بخشد.

سالاد شیرازیسالاد شیرازیسالاد شیرازی
منابع• https://fa.wikipedia.org/wiki/سالاد_شیرازی

بپرس