سالاد اسرائیلی ( عبری: סָלָט יְרָקוֹת יִשְׂרְאֵלִי ، آوانگاری: salat yerakot yisra'eli ) یک نوع سالاد است که مواد اصلی آن را گوجه فرنگی، خیار، پیاز، جعفری، فلفل دلمه ای یا فلفل تند تشکیل می دهند. این نوع سالاد به عنوان سالاد عربی نیز شناخته می شود واز زیر شاخه های سالاد شیرازی محسوب میشود.
... [مشاهده متن کامل]
گیل هوواو، روزنامه نگار و سرآشپز آشپزی اسرائیلی در مصاحبه با بی بی سی گفت که سالاد اسرائیلی در واقع یک سالاد عربی فلسطینی است. این ایده که آنچه در اغذیه فروشی های نیویورک به عنوان «سالاد اسرائیلی» شناخته می شود، از سالاد مردمان فلسطینی نشات می گیرد، مورد توافق جوزف مساد، استاد فلسطینی سیاست عرب در دانشگاه کلمبیا، به عنوان نمونه ای از تصاحب سالاد فلسطینی نیز است.
... [مشاهده متن کامل]
گیل هوواو، روزنامه نگار و سرآشپز آشپزی اسرائیلی در مصاحبه با بی بی سی گفت که سالاد اسرائیلی در واقع یک سالاد عربی فلسطینی است. این ایده که آنچه در اغذیه فروشی های نیویورک به عنوان «سالاد اسرائیلی» شناخته می شود، از سالاد مردمان فلسطینی نشات می گیرد، مورد توافق جوزف مساد، استاد فلسطینی سیاست عرب در دانشگاه کلمبیا، به عنوان نمونه ای از تصاحب سالاد فلسطینی نیز است.