سازمان ایمنی غذایی اروپا ( EFSA ) آژانسی از اتحادیه اروپا است که توصیه های علمی مستقل ارائه می کند و در مورد خطرات موجود و در حال ظهور مرتبط با زنجیره غذایی فعالیت می کند. [ ۱] [ ۲] این سازمان، در فوریهٔ ۲۰۰۲ تأسیس شد و در پارما ایتالیا مستقر است و برای سال ۲۰۲۱ بودجه ای معادل ۱۱۸٫۶ میلیون یورو دارد و مجموع کارکنان آن ۵۴۲ نفر است. [ ۳]
فهرست زیر، مربوط به اعضای اصلی سازمان است.
فهرست زیر، مربوط به اعضای ناظر این سازمان است. [ ۴]
این نوشته برگرفته از سایت ویکی پدیا می باشد، اگر نادرست یا توهین آمیز است، لطفا گزارش دهید: گزارش تخلففهرست زیر، مربوط به اعضای اصلی سازمان است.
فهرست زیر، مربوط به اعضای ناظر این سازمان است. [ ۴]
wiki: سازمان ایمنی غذایی اروپا