سازمان ایمنی غذایی اروپا

دانشنامه عمومی

سازمان ایمنی غذایی اروپا ( EFSA ) آژانسی از اتحادیه اروپا است که توصیه های علمی مستقل ارائه می کند و در مورد خطرات موجود و در حال ظهور مرتبط با زنجیره غذایی فعالیت می کند. [ ۱] [ ۲] این سازمان، در فوریهٔ ۲۰۰۲ تأسیس شد و در پارما ایتالیا مستقر است و برای سال ۲۰۲۱ بودجه ای معادل ۱۱۸٫۶ میلیون یورو دارد و مجموع کارکنان آن ۵۴۲ نفر است. [ ۳]
فهرست زیر، مربوط به اعضای اصلی سازمان است.
فهرست زیر، مربوط به اعضای ناظر این سازمان است. [ ۴]
عکس سازمان ایمنی غذایی اروپاعکس سازمان ایمنی غذایی اروپاعکس سازمان ایمنی غذایی اروپا
این نوشته برگرفته از سایت ویکی پدیا می باشد، اگر نادرست یا توهین آمیز است، لطفا گزارش دهید: گزارش تخلف

پیشنهاد کاربران

بپرس