سادی

لغت نامه دهخدا

سادی. ( ع ص ، اِ ) ششم. گویند جاء فلان سادساً و سادیاً و ساتاً، فمن قال سادساً بناه علی السدس ، و من قال ساتاً بناء علی لفظ ست ، و من قال سادیاً بالیاء ابدل السین یاء. ( منتهی الارب در ماده «س ت ت » ) ( آنندراج ).

سادی. ( ع ص ) شتر مهمل و بخود گذاشته شده ، مر واحد و جمع راست. ( منتهی الارب در ماده «س دی » ).

فرهنگ فارسی

شتر مهمل و بخود گذاشته شده مر واحد و جمع راست

دانشنامه عمومی

سادی ( به مجاری: Szágy ) یک منطقهٔ مسکونی در مجارستان است که در ناحیه هدی هات واقع شده است. [ ۱]
عکس سادیعکس سادیعکس سادیعکس سادی
این نوشته برگرفته از سایت ویکی پدیا می باشد، اگر نادرست یا توهین آمیز است، لطفا گزارش دهید: گزارش تخلف

پیشنهاد کاربران

«سادی ( بخش اول ) » ( به انگلیسی: Sadeness ( Part I ) ) ، آهنگی از پروژه موسیقی انیگما و محصول سال ۱۹۹۰ است. این تک آهنگ، اولین از چهار تک آهنگی بود که به وسیلهٔ انیگما عرضه شد.
«سادی» در عرضهٔ تک آهنگی اش در آلمان، «سادی ( بخش اول ) » ( Sadeness ( Part I ) ) و در بریتانیا و ژاپن، «غم، بخش اول» ( Sadness Part I ) نام گرفت. «سادی ( بخش اول ) » یک تک آهنگ مربوط به امری نفسانی همراه ضربت موسیقی پی درپی است که پیرامون «سؤال پرسیدن» شهوت های جنسی مارک دو ساد بنا شده است، به همین دلیل نام آلمانی که تک آهنگ با آن عرضه شد یعنی «Sadeness» در مقابل نام انگلیسی «Sadness» می باشد. واژهٔ «Sadness» به معنای حزن و دل تنگی است و این در حالی است که واژه ای که به صورت «Sadeness» نوشته می شود در هیچ فرهنگ لغتی وجود ندارد و از نام مارکی دو ساد گرفته شده.
...
[مشاهده متن کامل]

در ۱۶ اکتبر ۲۰۰۲، BBC Concert Orchestra که به وسیلهٔ ان دادلی رهبری می شد، نسخه ای زنده از «سادی ( بخش اول ) » را اجرا کردند.
این آهنگ در فیلمی کوتاه و حرکت آهسته از دومین فصل «Chappelle's Show» قرار گرفت. هم چنین در موسیقی پس زمینهٔ فیلم هایی چون فرشتگان چارلی و خروجی به عدن استفاده شد.
شبکهٔ وی ایچ۱ در برنامهٔ Top ۱۰–۱۹۹۱ که درحقیقت ده آهنگ برتر سال ۱۹۹۱ بود، نام ترانه را به صورت Sadness ( مطابق نسخه منتشر شده در بریتانیا و ژاپن ) به کار برد و رتبه ای بهتر از هشتمی به این تک آهنگ نداد.
ویدئوی این ترانه، یک دانش پژوه ( یا ادیب یا مشابه ) را که احتمالاً به مارک دو ساد ربط دارد نشان می دهد؛ کسی که در حین نوشتن روی میز اتاقش به خواب می رود… و رؤیایی خارق العاده، اغواکننده و روشن فکرانه دارد. دانش پژوه، خود را سرگردان در میان خرابه های کلیسای جامع می یابد. او به دروازه های جهنم اثر آگوست رودن، مجسمه ساز فرانسوی، می رسد که احتمالاً بر اساس تم آلبوم همان «در فراموش شده» است. در همان هنگام که مرد جوان بدون ابهام و بغرنجی نگاه می کند، زن جوان زیبایی را پشت آن می بیند. آن زن، سرودهای اصلی ترانه را با شیوه ای اغواکننده به او می خواند. «ساد به من بگو» «ساد به من بده». مرد برمی گردد و سعی می کند که فرار کند اما نسبت به شهوات خود نرم می شود و «قفل شده» به سوی در بازمی گردد. در این زمان، مرد جوان از رؤیا برمی خیزد و با عصبانیت به اطراف نگاه می کند، اما تنها نوری را که از پنجرهٔ اتاقش به سوی او می تابد، می یابد.

سادی
منابع• https://fa.wikipedia.org/wiki/سادی_(بخش_اول)
من اصلا نفهمیدم
چرت و پرت میگه بابا

بمعنی دختر مهربان

بپرس