سابازوشی

دانشنامه عمومی

سابازوشی ( به ژاپنی: 鯖寿司 さばずし Sabazushi ) یک نوع سوشی است که با استفاده از ماهی ماهی خال مخالی تهیه می شود. همچنین به نوع ناره زوشی ( سوشی بدون استفاده از سرکه ) ماهی اسقمری اطلس نیز سابازوشی گفته می شود. از انواع آن باتّرا، غذای سنتی شهر اوزاکا است. باترا یک نوع سوشی فشاری یا اوشی زوشی به شمار می رود. ممکن است ماهی خال مخالی ( سابا ) کباب شده بر روی برنج سوشی قرار بگیرد.
عکس سابازوشیعکس سابازوشیعکس سابازوشی
این نوشته برگرفته از سایت ویکی پدیا می باشد، اگر نادرست یا توهین آمیز است، لطفا گزارش دهید: گزارش تخلف

پیشنهاد کاربران

بپرس