زیفیر

دانشنامه عمومی

زیفیر ( روسی: зефи́р ) نوعی شیرینی سبک است که از هم زدن پوره میوه ( غالباً سیب ) و سفیده تخم مرغ و سپس افزودن یک ماده غلظت دهنده مانند پکتین، کاراگینان، آگار یا ژلاتین ساخته می شود. [ ۱] این شیرینی بیشتر در کشورهای اتحاد جماهیر شوروی سابق تولید می شود. [ ۲] نام زیفیر از خدای یونانی، زفوروس، که نماد باد سبک غربی است گرفته شده است و اشاره به بافت ابری و سبک این شیرینی دارد. [ ۳]
عکس زیفیر
این نوشته برگرفته از سایت ویکی پدیا می باشد، اگر نادرست یا توهین آمیز است، لطفا گزارش دهید: گزارش تخلف

پیشنهاد کاربران