زپف

دانشنامه عمومی

زُپْف ( انگلیسی: Zopf ، آلمانی: Züpfe ) نوعی نان است که در سوئیس، اتریش یا آلمان پخته می شود
نان زوپف یکی از معروف ترین نان های آنجا محسوب می گردد و با آرد سفید، شیر، تخم مرغ و کره تهیه می شود و سپس خمیر آن به شکل گیس بافته شده و با زرده تخم مرغ قبل از پخت آغشته می شود. پس از پخته شدن به همین علت، پوسته نان، طلایی براق است. این نان معمولاً به طور سنتی درصبح روز یکشنبه خورده می شود.
نام زپف برگرفته از شکل نان و معنای واقعی این کلمه به معنای «بافته» یا «گیسو» است.
عکس زپفعکس زپف
این نوشته برگرفته از سایت ویکی پدیا می باشد، اگر نادرست یا توهین آمیز است، لطفا گزارش دهید: گزارش تخلف

پیشنهاد کاربران

بپرس