زویا کوسمودمیانسکایا

پیشنهاد کاربران

زویا آناتولِونا کوسمودمیانسکایا ( به روسی: Зо́я Анато́льевна Космодемья́нская ) - ( زاده ۱۳ سپتامبر ۱۹۲۳ – درگذشته ۲۹ نوامبر ۱۹۴۱ ) یکی از محترم ترین قهرمانان زن اتحاد جماهیر شوروی سوسیالیستی به حساب می آید. وی به کسب لقب قهرمان اتحاد شوروی نایل آمد.
...
[مشاهده متن کامل]

نام خانواده کوسمودمیانسکایا از ترکیب سنت کاماس ساخته شده است. خانواده کوسمودمیانسکی از قرن هفدهم در کلیسای ارتدوکس روسیه کشیش بودند. پدر بزرگ زویا در سال ۱۹۱۸ توسط شبه نظامیان بخاطر مخالفت با توهین به مقدسات کشته شد. پدر زویا به نام آناتولی در یکٰ حوزه دینی theological seminary تحصیل کرد ولی از آن فارغ التحصیل نشد. او بعدها به عنوان یک کتابدار مشغول به کار شد. مادرش لیوبوف معلم مدرسه بود. در سال ۱۹۲۵ برادر زویا الکساندر متولد شد او نیز مانند خواهرش به عنوان قهرمان اتحاد جماهیر شوروی ( Hero of the Soviet Union ) شناخته شد. در سال ۱۹۲۹ خانواده زویا به دلیل ترس از تعقیب به سیبری فرار کردند. در سال ۱۹۳۰ آن ها به مسکو نقل مکان کردند.
نام زویا نامی روسی برگرفته شده از نامی یونانی به معنی خدا Zoe است. او در سپتامبر ۱۹۲۳ در روستای اوسینو گی Osino - Gay ( Осино - Гай ) به معنی جنگل صنوبر در کنار شهر تامبوف به دنیا آمد. در دوران مدرسه رشته مورد علاقه زویا ادبیات بود. معلمین او تأکید داشتند که نوشته های او بیانگر فهمی عمیق است. سطح دانش او به مراتب فراتر از سطحی بود که در دبیرستان وجود داشت. او آثار نویسنده هایی مانند لئو تولستوی، پوشکین، میخائل لرمونتوف، کارامزین، واسیلی ژوکوفسکی، بایرون، مولیر، میگول سروانتز، چارلز دیکنز، ولفگانگ گوته و ویلیام شکسپیر را مطالعه می کرد. زویا نقطه نظراتش را در مورد کتابهایی که مطالعه می کرد را در یک دفترچه ثبت می کرد. برای مثال در یکی از نوشته هایش آمده است: «در تراژدی های شکسپیر مرگ یک قهرمان همواره با پیروزی یک آرمان همراه است. » او اگمونت بتهوون را دوست داشت. موزیک مورد علاقه اش سمفونی شماره ۵ چایکوفسکی بود. تلاش او برای ایده های سطح بالا برای همکلاسی هایش قابل فهم نبود. در شب عید سال ۱۹۳۹ همکلاسی هایش برای یکدیگر بهترین آرزوها را نوشتند. زویا این یاداشت را دریافت کرد: «زویا اینهمه در مورد مردم سخت قضاوت نکن. همه چیز را اینقدر به قلب نزدیک نکن. بدان که اغلب مردم خودخواه، چاپلوس و ریاکار هستند و تو نمی توانی به آنها تکیه کنی. می بایست به گفته های آنها بی توجه باشی. این آرزوی سال نو من است. » زویا بعد از خواندن این یاداشت گفت اگر کسی فکر می کند که مردم اینگونه هستند، پس انسانها برای چه زندگی کنند؟

زویا کوسمودمیانسکایا
منابع• https://fa.wikipedia.org/wiki/زویا_کوسمودمیانسکایا

بپرس