زمین لرزه خوالین در تاریخ ۰۱۹۶۶−۰۳−۱۲ ۱۲ مارس ۱۹۶۶ میلادی، برابر با ۲۱ اسفند ۱۳۴۴، ساعت ۱۶:۳۱:۱۹ به زمان یوتی سی در تایوان و ژاپن رخ داد. ژرفای این زلزله ۲۷٫۵ کیلومتر بود. بزرگی آن ۷٫۴ در مقیاس Mw اعلام شده است. زمین لرزه به وقت محلی در روز یکشنبه، ساعت ۰ روی داده و منطقه زمانی آن یوتی سی +۸ بوده است.
سازمان زمین شناسی آمریکا[ ۱] نیز جای این زمین لرزه را در مختصات ۲۴°۰۶′شمالی ۳۶′شرقی۲۴٫۱°شمالی ۱۲۲٫۶°شرقی / 24. 1; 122. 6 و بزرگی آنرا برابر با ۸ در مقیاس ریشتر اعلام کرده است. ژرفای گزارش شده از سوی این سازمان ۴۸ کیلومتر می باشد.
شمار کشتگان زلزله حدود ۲ نفر بوده است. تعداد زخمیان ۱۱ نفر برآورده شده است. سونامی نیز در این زلزله گزارش شده است. [ ۲]
این نوشته برگرفته از سایت ویکی پدیا می باشد، اگر نادرست یا توهین آمیز است، لطفا گزارش دهید: گزارش تخلفسازمان زمین شناسی آمریکا[ ۱] نیز جای این زمین لرزه را در مختصات ۲۴°۰۶′شمالی ۳۶′شرقی۲۴٫۱°شمالی ۱۲۲٫۶°شرقی / 24. 1; 122. 6 و بزرگی آنرا برابر با ۸ در مقیاس ریشتر اعلام کرده است. ژرفای گزارش شده از سوی این سازمان ۴۸ کیلومتر می باشد.
شمار کشتگان زلزله حدود ۲ نفر بوده است. تعداد زخمیان ۱۱ نفر برآورده شده است. سونامی نیز در این زلزله گزارش شده است. [ ۲]

wiki: زمین لرزه ۱۹۶۶ خوالین