زمین لرزه جزایر سلیمان در تاریخ ۰۱۹۳۱−۱۰−۰۳ ۳ اکتبر ۱۹۳۱ میلادی، برابر با ۱۰ مهر ۱۳۱۰، ساعت ۱۹:۱۳:۲۰ به زمان یوتی سی در جزایر سلیمان رخ داد. ژرفای این زلزله ۳۵ کیلومتر بود. بزرگی آن ۷٫۸ در مقیاس Mw اعلام شده است. زمین لرزه به وقت محلی در روز یکشنبه، ساعت ۶ روی داده و منطقه زمانی آن یوتی سی +۱۱ بوده است.
سازمان زمین شناسی آمریکا[ ۱] نیز جای این زمین لرزه را در مختصات ۱۰°۳۰′جنوبی ۴۵′شرقی۱۰٫۵°جنوبی ۱۶۱٫۷۵°شرقی / - 10. 5; 161. 75 و بزرگی آنرا برابر با ۷٫۹ در مقیاس ریشتر اعلام کرده است. ژرفای گزارش شده از سوی این سازمان ۳۳ کیلومتر می باشد.
سونامی نیز در این زلزله گزارش شده است. [ ۲]
این نوشته برگرفته از سایت ویکی پدیا می باشد، اگر نادرست یا توهین آمیز است، لطفا گزارش دهید: گزارش تخلفسازمان زمین شناسی آمریکا[ ۱] نیز جای این زمین لرزه را در مختصات ۱۰°۳۰′جنوبی ۴۵′شرقی۱۰٫۵°جنوبی ۱۶۱٫۷۵°شرقی / - 10. 5; 161. 75 و بزرگی آنرا برابر با ۷٫۹ در مقیاس ریشتر اعلام کرده است. ژرفای گزارش شده از سوی این سازمان ۳۳ کیلومتر می باشد.
سونامی نیز در این زلزله گزارش شده است. [ ۲]
