زامپون

پیشنهاد کاربران

زامپون: ژامبون یا به فرانسوی jambon نوعی فرآورده گوشتی است که از گوشت ران حیوانات فرآوری شده است که به صورت ساده یا دودی پخته می شود و به آن مواد نگهدارنده و نمک اضافه می کنند. در ایران اینطور جا افتاده است که به کالباس های با درصد گوشت بیشتر از ۷۰ درصد، ژامبون گفته می شود. ولی در اروپا نحوه تولید کالباس و ژامبون متفاوت است.
...
[مشاهده متن کامل]

( ( شیرین کیسه ی پلاستیکی را گذاشت روی پیشخوان . آرزو زامپون در آورد و خیار شور و پنیر و نان باگت . ) )
( ( عادت می کنیم ، زویا پیرزاد ، چاپ 23 ، 1390 ، ص67 . ) )

زامپون

بپرس