ریزسبزی ها ( به انگلیسی: Microgreen ) سبزی هایی هستند که درست پس از رشد برگ لپه ( و احتمالاً با یک دسته برگ واقعی ) برداشت می شوند ( نباید آنها را با جوانه ها اشتباه گرفت ) . ریزسبزی را به عنوان مخلفات، بهبوددهندهٔ شکل و ظاهر غذا، طعم دهنده و غنی کننده بافت غذا به کار می برند. ریزسبزی ها می توانند طعم شیرینی یا طعم ادویه را به غذا بیفزایند.
ریزسبزی ها نسبت به «بچه سبزی ها» ( مثل خیارچه یا گوجه فرنگی گیلاسی ) کوچکتر هستند زیرا خیلی زود پس از جوانه زدن مصرف می شوند، تا این که منتظر بمانیم گیاه بالغ شده و پس از آن مصرف شوند. در حال حاضر معمولاً می توان آن ها را در خواربارفروشی هایی که کالاهای گران قیمت تر را می فروشند آنها را یافت و معمولاً به آنها به عنوان سبزیجات خاص درنظر گرفته می شوند که برای تزیین سالاد، سوپ، ساندویچ و بشقاب مناسب است. [ ۱]
سبزیجات جوان خوراکی از انواع مختلف، گیاهان معطر و دیگر گیاهان برای تولید ریزسبزی ها به کار گرفته می شوند. اندازه آنها از ۲٫۵ تا ۷٫۶ سانتیمتر متفاوت است که شامل ساقه و برگها نیز می شود. در هنگام برداشت ساقه دقیقاً بالای خط خاک بریده می شود. ریزسبزی ها برگهای لپه کاملاً تکامل یافته و معمولاً یک دسته برگ واقعی بسیار کوچک و تا حدی تکامل یافته دارند.
از اوایل دهه ۱۹۸۰ میلادی، ریزسبزی ها را در فهرست غذاخوری های سانفرانسیسکو می توان دید. [ ۱] در جنوب کالیفرنیا، ریزسبزی ها از حدود اواسط دهه ۹۰ کاشته شده اند. در ابتدا تنها چند گونه ارائه می شد. مواردی مانند: منداب راکتی، ریحان، چغندر، کلم پیچ، گشنیز، و یک مخلوط رنگارنگ از انواع مختلف که به آن «مخلوط رنگین کمان» گفته می شد. ریزسبزی ها از کالیفرنیا به سمت شرق گسترش یافته و هم اکنون با افزایش تعداد گونه ها، در بیشتر مناطق ایالات متحده کاشت می شوند. امروزه صنعت ریز سبزها در ایالات متحده متشکل از شرکت های مختلف تولید بذر و کشاورزان است.
میکروسبزها دارای سه قسمت اساسی هستند: ساقه مرکزی، برگ یا برگ لپه، و به طور معمول، اولین جفت برگ واقعی بسیار جوان است. اندازه آنها بسته به نوع خاص رشد کرده متفاوت است، و اندازه معمول آن ۱ تا ۱٫۵ اینچ ( ۲۵ تا ۳۸ میلیمتر ) در طول کل. هنگامی که گیاه فراتر از این اندازه رشد می کند، دیگر نباید آن را یک میکروسبز دانست. به اندازه های بزرگتر، سبزه ریز گفته می شود. زمان متوسط محصول برای میکروسبزهای دارای رشد سریع، مانند بسیاری از برنج ها، از زمان کاشت تا برداشت ۱۰ تا ۱۴ روز است. [ ۱] [ ۲] [ ۳]

این نوشته برگرفته از سایت ویکی پدیا می باشد، اگر نادرست یا توهین آمیز است، لطفا گزارش دهید: گزارش تخلفریزسبزی ها نسبت به «بچه سبزی ها» ( مثل خیارچه یا گوجه فرنگی گیلاسی ) کوچکتر هستند زیرا خیلی زود پس از جوانه زدن مصرف می شوند، تا این که منتظر بمانیم گیاه بالغ شده و پس از آن مصرف شوند. در حال حاضر معمولاً می توان آن ها را در خواربارفروشی هایی که کالاهای گران قیمت تر را می فروشند آنها را یافت و معمولاً به آنها به عنوان سبزیجات خاص درنظر گرفته می شوند که برای تزیین سالاد، سوپ، ساندویچ و بشقاب مناسب است. [ ۱]
سبزیجات جوان خوراکی از انواع مختلف، گیاهان معطر و دیگر گیاهان برای تولید ریزسبزی ها به کار گرفته می شوند. اندازه آنها از ۲٫۵ تا ۷٫۶ سانتیمتر متفاوت است که شامل ساقه و برگها نیز می شود. در هنگام برداشت ساقه دقیقاً بالای خط خاک بریده می شود. ریزسبزی ها برگهای لپه کاملاً تکامل یافته و معمولاً یک دسته برگ واقعی بسیار کوچک و تا حدی تکامل یافته دارند.
از اوایل دهه ۱۹۸۰ میلادی، ریزسبزی ها را در فهرست غذاخوری های سانفرانسیسکو می توان دید. [ ۱] در جنوب کالیفرنیا، ریزسبزی ها از حدود اواسط دهه ۹۰ کاشته شده اند. در ابتدا تنها چند گونه ارائه می شد. مواردی مانند: منداب راکتی، ریحان، چغندر، کلم پیچ، گشنیز، و یک مخلوط رنگارنگ از انواع مختلف که به آن «مخلوط رنگین کمان» گفته می شد. ریزسبزی ها از کالیفرنیا به سمت شرق گسترش یافته و هم اکنون با افزایش تعداد گونه ها، در بیشتر مناطق ایالات متحده کاشت می شوند. امروزه صنعت ریز سبزها در ایالات متحده متشکل از شرکت های مختلف تولید بذر و کشاورزان است.
میکروسبزها دارای سه قسمت اساسی هستند: ساقه مرکزی، برگ یا برگ لپه، و به طور معمول، اولین جفت برگ واقعی بسیار جوان است. اندازه آنها بسته به نوع خاص رشد کرده متفاوت است، و اندازه معمول آن ۱ تا ۱٫۵ اینچ ( ۲۵ تا ۳۸ میلیمتر ) در طول کل. هنگامی که گیاه فراتر از این اندازه رشد می کند، دیگر نباید آن را یک میکروسبز دانست. به اندازه های بزرگتر، سبزه ریز گفته می شود. زمان متوسط محصول برای میکروسبزهای دارای رشد سریع، مانند بسیاری از برنج ها، از زمان کاشت تا برداشت ۱۰ تا ۱۴ روز است. [ ۱] [ ۲] [ ۳]


wiki: ریزسبزی ها