رُکرُکی
در اصفهان به ویژگیِ خوراکیهایی که پس از پخته شدن به خوبی نرم نمی شوند و همچنان زیر دندان، کمی سفت ( ترد مانند ) می مانند می گویند رک رکی.
به این حالت و ویژگی پس از پخته شدن، رک رکی گفته می شود.
... [مشاهده متن کامل]
این واژه بیشتر برای بنشن هایی مانند لپه و نخود که نپز تر از بنشنهای دیگر هستند به کار می رود.
در اصفهان به ویژگیِ خوراکیهایی که پس از پخته شدن به خوبی نرم نمی شوند و همچنان زیر دندان، کمی سفت ( ترد مانند ) می مانند می گویند رک رکی.
به این حالت و ویژگی پس از پخته شدن، رک رکی گفته می شود.
... [مشاهده متن کامل]
این واژه بیشتر برای بنشن هایی مانند لپه و نخود که نپز تر از بنشنهای دیگر هستند به کار می رود.