رولینگ استونز

دانشنامه عمومی

رولینگ استونز ( به انگلیسی: The Rolling Stones ) یک گروه راک انگلیسی است که در سال ۱۹۶۲ تشکیل شد و هم زمان با جریان هجوم بندهای بریتانیا پیشتاز و در سال های ۱۹۶۴ تا ۶۵ نیز در آمریکا مشهور شد. این گروه به بخش جدایی ناپذیری از ضد فرهنگ دهه ۶۰ میلادی تبدیل شده بود. ویژگی مهم رولینگ استونز، تبدیل بلوز به یک بخش بزرگ در راک اند رول و تغییر توجه بین المللی فرهنگ بلوز به سوی بلوز شناخته شده توسط جان لی هوکر و هنرمندان چس رکوردز مانند مادی واترز، نویسنده آهنگ Rollin' Stone، بود که بعدها نام گروه نیز از این تک آهنگ گرفته شد. منتقد موسیقی آمریکایی، رابرت پالمر، دربارهٔ این گروه گفته است که «استقامت قابل توجه» این گروه سرچشمه گرفته از «ریشه دار بودن در واقعیات سنتی، موسیقی سول و ریتم و بلوز» است در حالی که «انواع مد پاپ بی دوام آمده و رفته است».
اولین ترکیب گروه شامل برایان جونز به عنوان نوازنده گیتار و هارمونیکا، ایان استورات به عنوان پیانیست، میک جگر به عنوان خواننده اصلی و نوازنده هارمونیکا، کیث ریچاردز به عنوان نوازنده گیتار و هم خوان، بیل وایمن به عنوان نوازنده بیس و چارلی واتز به عنوان درامر بود. جونز حدود یک ماه قبل از مرگش در سال ۱۹۶۹ گروه را ترک گفت و میک تیلور به عنوان جانشین وی در گروه قرار گرفت که او نیز در سال ۱۹۷۵ با رانی وود تعویض شد. از زمان خروج وایمن در سال ۱۹۹۳، نوازنده بیس داریل جونز، به عنوان همکار تا عضو اصلی، با گروه همکاری داشته است.
استونز در دوران طلایی خودشان در میانه دهه شصت، سمبلی از سرکشی جوانی بودند و همچنین به عنوان گروه «ضد بیتلز» به تصویر کشیده می شدند. در طول این مدت آن ها یک رشته از تک آهنگ های برتر را به ثمر رساندند و در صدر بسیاری از چارت های بین المللی به ویژه در انگلستان و آمریکا قرار گرفتند. آن ها واکنش های بسیار زیادی را در پی انتشار آلبوم درخواست شیطانی شاهنشاهان آن ها در سال ۱۹۶۷ دریافت کردند. این آلبوم در اصل عکس العملی به آلبوم گروه بیتلز، گروه کلوپ بی کسان گروهبان فلفل بود. در اواخر دهه ۱۹۶۰ و اوایل ۱۹۷۰، گروه آلبوم های استودیویی ضیافت گدایان ( ۱۹۶۸ ) ، بگذار خون ریزی کند ( ۱۹۶۹ ) ، انگشتان چسبناک ( ۱۹۷۱ ) و تبعید در خیابان اصلی ( ۱۹۷۲ ) را منتشر کرد. از سلسله زمانی این ۴ آلبوم به عنوان عصر طلایی گروه و به طور کلی بهترین کارهای آنان یاد می شود. بعد از یک دوره نقد در اواسط دهه هفتاد میلادی، آن ها بخت و اقبال تجاری و محبوبیتشان را با آلبوم بعضی دخترها که پرفروش ترین آلبوم استودیویی شان نیز هست، در ۱۹۷۸ دوباره بدست آوردند. از این زمان و از میان پروژه های سایشی و انفرادی، آن ها آثار با متریال کمتری را منتشر کرده اند اما همچنان از لحاظ تبلیغاتی محبوب باقی مانده اند و به برگزاری تورهای جهانی بسیار موفق ادامه داده اند.
عکس رولینگ استونز
این نوشته برگرفته از سایت ویکی پدیا می باشد، اگر نادرست یا توهین آمیز است، لطفا گزارش دهید: گزارش تخلف

پیشنهاد کاربران

بپرس