روغن آووکادو. روغن آووکادو ( انگلیسی: Avocado oil ) یک روغن گیاهی است که از پالپ آووکادو گرفته می شود. این روغن برای پخت وپز و به صورت خام نیز استفاده می شود. همچنین این روغن برای نقطه دودی شدن بالای خود شناخته شده است. این روغن در لوازم آرایشی و گریس زنی استفاده می شود. [ ۱]
نقطه دودی شدن روغن آووکادو معمولاً بسیار بالا است: ۲۵۰ درجه سلسیوس ( ۴۸۲ درجه فارنهایت ) برای روغن تصفیه نشده [ ۲] و ۲۷۱ درجه سلسیوس ( ۵۲۰ درجه فارنهایت ) برای روغن تصفیه شده. [ ۳] شماره دقیق نقطه دودی شدن بستگی به کیفیت و پالایش روغن دارد.

این نوشته برگرفته از سایت ویکی پدیا می باشد، اگر نادرست یا توهین آمیز است، لطفا گزارش دهید: گزارش تخلفنقطه دودی شدن روغن آووکادو معمولاً بسیار بالا است: ۲۵۰ درجه سلسیوس ( ۴۸۲ درجه فارنهایت ) برای روغن تصفیه نشده [ ۲] و ۲۷۱ درجه سلسیوس ( ۵۲۰ درجه فارنهایت ) برای روغن تصفیه شده. [ ۳] شماره دقیق نقطه دودی شدن بستگی به کیفیت و پالایش روغن دارد.


wiki: روغن آووکادو