رودرا

دانشنامه عمومی

رودرا ( /ˈrʊdrə/ ؛ سانسکریت: रुद्र ) یک خدای ریگودیک است که با شیوا ، باد یا طوفان ، [ ۱] وایو ، پزشکی و شکار مرتبط است. یکی از ترجمه های این نام «غرش کننده» است. [ ۲] [ ۳] [ ۴] در ریگودا ، رودرا به عنوان «قوی ترین نیرومند» ستایش می شود. رودرا به معنای "کسی که مشکلات را از ریشه آنها ریشه کن می کند". بسته به موقعیت دوره ای، رودرا می تواند به معنای «شدیدترین غرش/زوزه کننده» ( ممکن است طوفان یا طوفان باشد ) یا «ترسناک ترین» باشد. این نام در Shiva Sahasranama ظاهر می شود، و RK Sharma اشاره می کند که اغلب در زبان های بعدی از آن به عنوان نام شیوا استفاده می شود. سرود شری رودرام از یاجورودا به رودرا اختصاص دارد و در فرقه شیویسم مهم است. [ ۵] [ ۶] در پراتاما آنوواکا از Namakam ( Taittiriya Samhita 4. 5 ) ، سری رودرام ، «قوی ترین توانا» رودرا، به عنوان ساداسیوا ( به معنی «شیوای توانا» ) و ماهادوا مورد احترام قرار می گیرد. ساداشیوا خدای متعال است، لرد پاراماشیوا در فرقه شیویسم Mantra marga Siddhanta . همچنین، نام شیوا بارها در همان Anuvaka برای فراخوانی رودرا استفاده شده است.
عکس رودرا
این نوشته برگرفته از سایت ویکی پدیا می باشد، اگر نادرست یا توهین آمیز است، لطفا گزارش دهید: گزارش تخلف

پیشنهاد کاربران

رودرا ( rurdra ) یعنی وحشتناک ، �غرش کننده� ، "کسی که مشکلات را از ریشه آنها ریشه کن می کند نیز آمده است ، به نظر می رسد نام رود در فارسی به معنی غرش کننده ، وحشتناک ، قوی ترین نیرومند با این واژه ارتباط معنایی داشته باشد . ( باقری )
...
[مشاهده متن کامل]

رودرا یکی از مهم ترین خدایان دوره ودایی در هند است.
از دیگر خدایان دیگر هندو در آیین ودایی می توان به موارد زیر اشاره کرد :
ا اَگنی ( Agni ) : ( ( یعنی آتش ) ) ؛
وارونا ( varuna ) : ( ( یعنی آسمان ) ) ؛
ایشوارا ( Išvara ) : ( ( یعنی فرمانروای متعال ) ) ؛
راما ( Rāma ) : ( ( یعنی دلپذیر ) ) ؛
کریشنا ( Krihna ) : ( ( یعنی آبی پر رنگ ) ) ؛
یاما ( yama ) : ( ( یعنی ارابه ران . وی خدای حاکم بر ارواح مردگان است ف معادل جم در ایین زردشت ) ) ؛
اَشوین ( Ašvin ) : ( ( یعنی یعنی اسب سوار عنوان دو تن از فرشتگان آیین هندو ست . هندوان معتقدند که این پزشکان آسمانی برای انسان تندرستی ، نیکبختی و دارای به ارمغان می آورند. ) ) ؛رجوع شود به ( توفیقی ، حسین ، آشنایی با ادیان بزرگ ، 1398: 33 )

بپرس