روبن ترپوغوسیان ( ۱۹۳۸ - ۲۰۲۱ ) یک کارآفرین اهل ارمنی تبار اهل ایران که مالک و بنیانگذار مینیون، قدیمی ترین شیرینی فروشی و شکلات سازی تهران است.
پدر و مادر و دو برادر بزرگ تر روبن در اوکراین متولد شدند. پدرش در اوکراین ابتدا نانوایی داشت و بعدها به قنادی روی آورد اما در خلال اتفاقاتی در روسیه به سبیری تبعیدشد. مادر روبن همراه دو پسرش راهی ایران و در محله بهارستان ساکن شدند و در همین محله نانوایی و شیرینی فروشی شان را راه اندازی کردند. پدر خانواده هم بعد از سه سال تبعید و تحمل سختی های آن به جمع خانواده پیوست. روبن در سال ۱۹۳۸ در ایران متولد شد. روبن زمانی که هفت سال بیشتر نداشت پدرش به دلیل صدمات و شکنجه هایی که در سال های تبعید متحمل شده بود در سن ۵۳ سالگی را از دست داد. روبن از همان هفت سالگی در کنار برادر بزرگ تر، «اونیک»، کارش را در مغازه پدری شروع کرد تا اینکه جنگ جهانی دوم شروع شد این رویداد اوضاع سیاسی و اقتصادی ایران هم اثرگذار شد و ماجرای قحطی و سهمیه بندی اقلام غذایی همچون آرد، شکر پیش آمد. روبن، خلاق و علاقه مند به کارهای هنری بود. وی نقاش و طراح خوبی بود و و همین روحیه او را به سمت طراحی شکلات های جدید و مشتری پسند سوق داد. وی وقتی نوزده ساله شد همراه برادر بزرگ ترش، اونیک، در سفری که به اروپا داشت، دستگاه های جدید شکلات سازی را وارد ایران کرد. وی در ۲۰۲۱ در سن ۸۳ سالگی به علت همه گیری کورونا در تهران درگذشت.
... [مشاهده متن کامل]
پدر و مادر و دو برادر بزرگ تر روبن در اوکراین متولد شدند. پدرش در اوکراین ابتدا نانوایی داشت و بعدها به قنادی روی آورد اما در خلال اتفاقاتی در روسیه به سبیری تبعیدشد. مادر روبن همراه دو پسرش راهی ایران و در محله بهارستان ساکن شدند و در همین محله نانوایی و شیرینی فروشی شان را راه اندازی کردند. پدر خانواده هم بعد از سه سال تبعید و تحمل سختی های آن به جمع خانواده پیوست. روبن در سال ۱۹۳۸ در ایران متولد شد. روبن زمانی که هفت سال بیشتر نداشت پدرش به دلیل صدمات و شکنجه هایی که در سال های تبعید متحمل شده بود در سن ۵۳ سالگی را از دست داد. روبن از همان هفت سالگی در کنار برادر بزرگ تر، «اونیک»، کارش را در مغازه پدری شروع کرد تا اینکه جنگ جهانی دوم شروع شد این رویداد اوضاع سیاسی و اقتصادی ایران هم اثرگذار شد و ماجرای قحطی و سهمیه بندی اقلام غذایی همچون آرد، شکر پیش آمد. روبن، خلاق و علاقه مند به کارهای هنری بود. وی نقاش و طراح خوبی بود و و همین روحیه او را به سمت طراحی شکلات های جدید و مشتری پسند سوق داد. وی وقتی نوزده ساله شد همراه برادر بزرگ ترش، اونیک، در سفری که به اروپا داشت، دستگاه های جدید شکلات سازی را وارد ایران کرد. وی در ۲۰۲۱ در سن ۸۳ سالگی به علت همه گیری کورونا در تهران درگذشت.
... [مشاهده متن کامل]