روابط اسرائیل و سنگاپور

پیشنهاد کاربران

روابط اسرائیل و سنگاپور اشاره به روابط دو جانبه بین دولت اسرائیل و جمهوری سنگاپور دارد. روابط بین دو کشور بیش از نیم قرن بسیار صمیمانه بوده است و باور بر این است که آنها روابط ویژه ای با یکدیگر دارند. هر دو کشور برای اولین بار در ماه مه ۱۹۶۹ روابط دیپلماتیک برقرار کردند.
...
[مشاهده متن کامل]

دو کشور از روابط امنیتی گسترده ای برخوردار هستند، صنایع اسلحه سازی اسرائیل و سنگاپور درگیر توسعه مشترک و سطح وسیعی از تجارت نظامی بین دو کشور هستند.
اسرائیل در سنگاپور، به ویژه در منطقه تانگلین، سفارت دارد. سنگاپور توسط یک سفیر غیر مقیم مستقر در سنگاپور ( در وزارت امور خارجه ) و همچنین از طریق کنسولگری افتخاری در تل آویو در اسرائیل نماینده می شود.
در پی اخراج سنگاپور از مالزی در اوت ۱۹۶۵، سنگاپور روابط دیپلماتیک کاملی با اسرائیل برقرار کرد. با این حال، سنگاپور به دلیل رابطه با همسایگان مسلمان خود مالزی و اندونزی، این روابط را برای سی سال آینده در سطح پایین نگه داشت. دولت سنگاپور از نیروهای مسلح کشور از جمله برنامه خدمات ملی خود از نیروهای دفاعی اسرائیل الگو گرفت. از سال ۱۹۶۶، مستشاران نظامی اسرائیلی برای کمک به استقرار و آموزش ارتش سنگاپور وارد کار شدند. اسرائیل همچنین سنگاپور را با تجهیزات نظامی از جمله تانک و موشک تأمین کرد. در سال ۱۹۶۸، یک دفتر تجاری اسرائیل در سنگاپور تأسیس شد و متعاقباً در ۱۹۶۸ به وضعیت سفارت ارتقا یافت.
در آوریل ۱۹۸۶، وزیر امور خارجه سنگاپور از اسرائیل دیدار کرد. در عوض، رئیس جمهور اسرائیل ، حییم هرزوگ در ۱۸ تا ۱۹ نوامبر ۱۹۸۶ از سنگاپور دیدار کرد. سفر هرتسوگ باعث اعتراض خشمگینانه دولتهای مالزی و اندونزی شد. دولت مالزی تهدید به متوقف کردن تأمین آب سنگاپور کرد. با وجود این واقعه، روابط تجاری سنگاپور و اسرائیل به گسترش خود ادامه داد. در سال ۱۹۹۱، تجارت اسرائیل با سنگاپور ۷۹ میلیون دلار صادرات و ۴۳ میلیون دلار واردات داشت. به گفته یعقوب آدابی، سنگاپور تلاش کرد تا تصویری از بی طرفی در درگیری اعراب و اسرائیل را ارائه دهد. سنگاپور ضمن حفظ روابط دفاعی و اقتصادی با اسرائیل، برای برقراری تعادل در روابط با همسایگان مسلمان خود و جهان عرب ، قطعنامه های ۲۴۲ و ۳۳۸ سازمان ملل را تأیید کرد.
در فوریه ۲۰۱۷، بنیامین نتانیاهو نخست وزیر اسرائیل و همسرش سارا از سنگاپور بازدید کردند. وی میزبان نخست وزیر سنگاپور لی هسین لونگ بود. در طی این بازدید، نخست وزیر لی هسین لونگ از راه حل دو کشور برای درگیری اسرائیل و فلسطین گفت. برخلاف سفر ایالتی در سال ۱۹۸۶، حضور نتانیاهو مخالفت مالزی و اندونزی را به دنبال نداشت. نتانیاهو همچنین با اعضای جامعه یهودی سنگاپور دیدار و از کنیسه مغین ابوت بازدید کرد.

روابط اسرائیل و سنگاپور
منابع• https://fa.wikipedia.org/wiki/روابط_اسرائیل_و_سنگاپور

بپرس