رِندانگ ( اندونزیایی: Rendang ) یک خوراکِ گوشتیِ پرادویه است که در اصل غذای قوم مینغکاباو در کشور اندونزی بود[ ۱] و اینک در تمامی نقاط این کشور طبخ و مصرف می شود. [ ۲] این غذا را در مراسم های مناسبتی ( همچون عروسی و عید فطر ) و همچنین برای میهمانان مهم خود سِرو می کنند. [ ۳]
رِندانگ در کشورهای مالزی، سنگاپور، برونئی و فیلیپین هم پخته می شود. یکی از نخستین اشاراتی که به این غذا وجود دارد، در کتاب مالایایی «حکایت های امیرحمزه» در اوایل قرن شانزدهم میلادی است. [ ۴]
در سال ۲۰۱۱ میلادی، ۳۵٬۰۰۰ خوانندهٔ وبگاه سی ان ان، این غذا را در یک نظرسنجی تحتِ عنوانِ «۵۰ غذای خوشمزه جهان»، به عنوان خوشمزه ترین غذای جهان برگزیدند. [ ۵]
این نوشته برگرفته از سایت ویکی پدیا می باشد، اگر نادرست یا توهین آمیز است، لطفا گزارش دهید: گزارش تخلفرِندانگ در کشورهای مالزی، سنگاپور، برونئی و فیلیپین هم پخته می شود. یکی از نخستین اشاراتی که به این غذا وجود دارد، در کتاب مالایایی «حکایت های امیرحمزه» در اوایل قرن شانزدهم میلادی است. [ ۴]
در سال ۲۰۱۱ میلادی، ۳۵٬۰۰۰ خوانندهٔ وبگاه سی ان ان، این غذا را در یک نظرسنجی تحتِ عنوانِ «۵۰ غذای خوشمزه جهان»، به عنوان خوشمزه ترین غذای جهان برگزیدند. [ ۵]
wiki: رندانگ