رمین گانشرام ( انگلیسی: Ramin Ganeshram ) ( متولد ۲۱ ژوئن ۱۹۶۸ ) یک روزنامه نگار، سرآشپز و نویسنده کتاب آشپزی ایرانی - آمریکایی است که در مورد غذاهای آمریکایی و کارائیب و فرهنگ آشپزی می نویسد.
او به دلیل دانش تخصصی خود در مورد غذاهای ترینیداد و توباگو و به دلیل فعالیت در تاریخ غذا و تجربیات غذایی چند فرهنگ آمریکایی، شناخته شده است.
... [مشاهده متن کامل]
گانشرام در نیویورک در یک پدر ترینیدادی و یک مادری ایرانی به دنیا آمد. او در دبیرستان استایوسنت شرکت کرد و مدرک کارشناسی ارشد روزنامه نگاری را از دانشگاه کلمبیا، در منهتن کسب کرد. بعداً در مؤسسه آموزش آشپزی در نیویورک آموزش دید، جایی که اوبه عنوان مربی آشپز کار کرده است. به مدت هشت سال گانشرام به عنوان نویسنده/استرینگر در بخش های منطقه ای نیویورک تایمز و هشت سال دیگر برای نیوزدی به عنوان یک نویسنده غذا ویژگی فعالیت داشت.
وی برای نشریات بسیاری به عنوان نویسنده و ویرایشگر نوشته است.
او کتابهای آشپزی وی شامل Sweet Hands: Island Cooking from Trinidad و Tobago ( Hippocrene 2006; 2nd Ed 2010 ) و The America I Am: Pass It Down Cookbook با جف هندرسون است.
او یکی از نویسندگان دانشنامه های غذاهای جهانی ( گرین وود پرس ۲۰۱۰ ) و همکار مجله ژورنال غذا، فرهنگ و جامعه است.
کار او همچنین در چاپ دوم «دانشنامه غذایی و آشامیدنی آکسفورد» در آمریکا ظاهر می شود، که در سال ۲۰۱۴ برای جوایز کتاب IACP کوک معرفی شد و در ساوینینگ گاتهام نیز از انتشارات دانشگاه آکسفورد منتشر شد.
گانشرام به خاطر نویسندگی خود، هفت جایزه روزنامه نگاری و نامزدی انجمن بین المللی حرفه ای های آشپزی برت گرین نامزد روزنامه نگاری آشپزی دریافت کرده است.
کتاب آشپزی وی "FutureChefs: Recipes from Tomorrow's Cooks Across America and the World" برنده جایزه بین المللی کتاب آشپزی سال حرفه ای آشپزی سال ۲۰۱۵ در گروه کودک، جوانان و خانواده شد.
در ژانویه ۲۰۱۰، او مؤسسه خیریه غذا برای هائیتی را برای کمک به جمع آوری پول برای تلاش برنامه جهانی غذا سازمان ملل متحد احداث کرد.
او قبلاً در هیئت مدیره شرکت My City Kitchen مدیدن واقع در ایالت کنتیکت بود که در مورد غذا و آشپزی به بچه ها راهی برای القاء عادات سبک زندگی سالم ضمن افزایش اعتماد به نفس می آموخت. در حال حاضر، او رئیس ائتلاف دسترسی به مواد غذایی غیرانتفاعی مستقر در Fairfield County , CT است که برای ارتقاء عدالت غذایی در منطقه محلی تلاش می کند.
او به دلیل دانش تخصصی خود در مورد غذاهای ترینیداد و توباگو و به دلیل فعالیت در تاریخ غذا و تجربیات غذایی چند فرهنگ آمریکایی، شناخته شده است.
... [مشاهده متن کامل]
گانشرام در نیویورک در یک پدر ترینیدادی و یک مادری ایرانی به دنیا آمد. او در دبیرستان استایوسنت شرکت کرد و مدرک کارشناسی ارشد روزنامه نگاری را از دانشگاه کلمبیا، در منهتن کسب کرد. بعداً در مؤسسه آموزش آشپزی در نیویورک آموزش دید، جایی که اوبه عنوان مربی آشپز کار کرده است. به مدت هشت سال گانشرام به عنوان نویسنده/استرینگر در بخش های منطقه ای نیویورک تایمز و هشت سال دیگر برای نیوزدی به عنوان یک نویسنده غذا ویژگی فعالیت داشت.
وی برای نشریات بسیاری به عنوان نویسنده و ویرایشگر نوشته است.
او کتابهای آشپزی وی شامل Sweet Hands: Island Cooking from Trinidad و Tobago ( Hippocrene 2006; 2nd Ed 2010 ) و The America I Am: Pass It Down Cookbook با جف هندرسون است.
او یکی از نویسندگان دانشنامه های غذاهای جهانی ( گرین وود پرس ۲۰۱۰ ) و همکار مجله ژورنال غذا، فرهنگ و جامعه است.
کار او همچنین در چاپ دوم «دانشنامه غذایی و آشامیدنی آکسفورد» در آمریکا ظاهر می شود، که در سال ۲۰۱۴ برای جوایز کتاب IACP کوک معرفی شد و در ساوینینگ گاتهام نیز از انتشارات دانشگاه آکسفورد منتشر شد.
گانشرام به خاطر نویسندگی خود، هفت جایزه روزنامه نگاری و نامزدی انجمن بین المللی حرفه ای های آشپزی برت گرین نامزد روزنامه نگاری آشپزی دریافت کرده است.
کتاب آشپزی وی "FutureChefs: Recipes from Tomorrow's Cooks Across America and the World" برنده جایزه بین المللی کتاب آشپزی سال حرفه ای آشپزی سال ۲۰۱۵ در گروه کودک، جوانان و خانواده شد.
در ژانویه ۲۰۱۰، او مؤسسه خیریه غذا برای هائیتی را برای کمک به جمع آوری پول برای تلاش برنامه جهانی غذا سازمان ملل متحد احداث کرد.
او قبلاً در هیئت مدیره شرکت My City Kitchen مدیدن واقع در ایالت کنتیکت بود که در مورد غذا و آشپزی به بچه ها راهی برای القاء عادات سبک زندگی سالم ضمن افزایش اعتماد به نفس می آموخت. در حال حاضر، او رئیس ائتلاف دسترسی به مواد غذایی غیرانتفاعی مستقر در Fairfield County , CT است که برای ارتقاء عدالت غذایی در منطقه محلی تلاش می کند.