رشته بُری
تهیۀ رشتۀ آش یا پلو. برای انجام دادن این عمل، که در گذشته بیشتر مرسوم بود و امروزه تنها در برخی روستاها دیده می شود، زنان همسایه به کمک هم می آمدند و گاه، اگر کار به درازا می کشید، چای و قلیانی به میان می آوردند و گاه داریه دمبک (= دایره و تنبک) و نمایش های زنانه نیز برپا می شد. روش کار چنین بود که خمیرِ ورزداده را رها می کردند تا خوب برآید و پس از چانه گرفتن، بر روی سینی های بزرگ با نورد وَرز می دادند و خمیرۀ پهن شده را چندلا می کردند و با چاقویی رشته رشته می بریدند و رشته ها را بر زمین یا بر روی بندهایی می گستردند تا خشک شود.
تهیۀ رشتۀ آش یا پلو. برای انجام دادن این عمل، که در گذشته بیشتر مرسوم بود و امروزه تنها در برخی روستاها دیده می شود، زنان همسایه به کمک هم می آمدند و گاه، اگر کار به درازا می کشید، چای و قلیانی به میان می آوردند و گاه داریه دمبک (= دایره و تنبک) و نمایش های زنانه نیز برپا می شد. روش کار چنین بود که خمیرِ ورزداده را رها می کردند تا خوب برآید و پس از چانه گرفتن، بر روی سینی های بزرگ با نورد وَرز می دادند و خمیرۀ پهن شده را چندلا می کردند و با چاقویی رشته رشته می بریدند و رشته ها را بر زمین یا بر روی بندهایی می گستردند تا خشک شود.
wikijoo: رشته_بری